Sportivii constănțeni s-au întors cu salba plină de medalii de la Cupa Blue Danube

199
Sportivii constănțeni s-au întors cu salba plină de medalii de la Cupa Blue Danube - sportivii-1463421418.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 15 mai, în localitatea Pechea din județul Galați, a avut loc Cupa Blue Danube la Kung-Fu, la probele "Tuishou" (mâini lipicioase), "Erjie-Gun Fight" (luptă sportivă cu bastonul în două segmente) și "Total-Contact-Fighting" (luptă sportivă cu contact), la individual, ediția 2016.

Din județul Constanța, au participat 33 de sportivi legitimați la CS Marea Neagră, CSU Neptun, CSA Axiopolis-Sport Cernavodă, CS Noua Generație Mangalia și CS Shaolin Callatis Mangalia, care împreună au câștigat 72 de medalii - 34 de aur, 22 de argint și 16 de bronz.

Performera delegației constănțene a fost CSA Axiopolis Cernavodă, care și-a trecut în palmares 45 de medalii, urmată de CS Marea Neagră și CS Noua Generație Mangalia, cu 12 distincții, CS Shaolin Mangalia - două medalii, și CSU Neptun - o medalie.

"Concursul a fost lung și greu, ultimele probe s-au terminat la ora 21, după aproximativ 10 ore de lupte intense. Au participat 90 de sportivi din 10 cluburi, mulți participând la toate cele trei probe. La proba de «Total-Contact Fighting», multe meciuri s-au încheiat înainte de limită, prin KO sau prin abandon. Sportivii constănțeni s-au impus la multe categorii de vârstă și greutate, confirmând în majoritatea cazurilor rezultatele bune obținute anul acesta. Sperăm ca, în continuare, sportivii noștri să crească valoric, având în vedere organizarea campionatelor naționale, începând cu luna iunie. Aș vrea să felicit toți sportivii care au participat și au reprezentat cu brio cluburile din care fac parte", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5031 secunde