Un pilot român a țepuit o companie americană cu 700.000 de dolari. Toată familia, ARESTATĂ

565
1
Un pilot român a țepuit o companie americană cu 700.000 de dolari. Toată familia, ARESTATĂ - pilot-1665664160.jpg

Articole de la același autor

Un pilot din Brașov și familia sa, se află în arest preventiv pentru 30 de zile după ce au înșelat o firmă americană cu peste 700.000 de dolari, potrivit Realitatea.net


Cei patru au promis că vor face un zbor dus-întors pe ruta New York – Kazahstan, în luna august a acestui an și ar fi trebuit să transporte 250 de pasageri americani.

Potrivit anchetei, compania română la care Constantin Apăvăloaie era pilot nici măcar nu avea un avion care să poată face un zbor atât de lung, dar chiar și așa cei 4 membri ai familiei au reușit să îi convingă pe americani să le vireze întreaga sumă de 775.000 de dolari după care cursa nu a mai fost realizată.


Cei peste 200 de pasageri au anunțat autoritățile după ce au așteptat cu orele în aeroport un avion care nu a mai venit.

Tribunalul Brașov a decis, miercuri, arestarea preventivă a pilotului Constantin Apăvăloaie, pentru o perioadă de 30 de zile. În arest, alături de el, au mers și Mihaela Apăvăloaie, Alexandra Apăvăloaie și Adriana Apăvăloaie, soția pilotului, respectiv fiicele acestuia.


Comentează știrea

Verificare
13 octombrie 2022
de Pacaleala

E frauda de pacalici, caz penal direct. Dar si Pacalitul asta, se vede ca a meritat pe deplin Pacalitoarea. Pai, o verificare acolo de (nume si pronume, CI de avion) excludem (forma 1 normala, algoritm de asistenta al proiectarii cheilor semantice) -> aici pt. noi ca ne pricepem. Credeti ca e ceva nou de luna ? Au fost si o sa mai fie, dar atunci cind le vede Costel direct cu algoritmul fermecat sa fie de buna invatatura.(tip Brâncoveanu, pina la al mai mic daca nu e credinta)

Pagina a fost generata in 0.6582 secunde