Un puștan de 18 ani "golea" camerele pensiunilor din Costinești

101
Un puștan de 18 ani

Articole de la același autor

Un tânăr de 18 ani se poate lăuda că are numeroase furturi în portofoliu: într-o singură lună, el a "vizitat" mai multe pensiuni și hoteluri din stațiunea Costinești și a furat bunuri de peste 12.000 de lei. În prezent, Gabor Lorand Domșa este după gratii, fiind arestat preventiv pentru 29 de zile, dar polițiștii încă mai descoperă fapte comise de el!




La sfârșitul lunii august, tânărul a fost arestat preventiv, după ce s-a dovedit că era autorul unui furt dintr-o cameră de hotel. Și, având antecedente penale, magistrații au dispus întoarcerea lui după gratii. De atunci și până în prezent, polițiștii au strâns dovezi din care reiese că tânărul a comis mai multe furturi decât se bănuia inițial. 


Astfel, în perioada 5 - 23 august, suspectul a pândit prin preajma unităților de cazare și unde a găsit ferestre deschise la parter, a intrat; a furat telefoane mobile, articole vestimentare, aparate foto și bani. Tot ce găsea la îndemână și considera că poate să valorifice repede. De altfel, polițiștii nu au recuperat încă întregul prejudiciu. Cercetările continuă, pentru a stabili întreaga activitate infracțională a suspectului. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 12 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe B-dul Aurel Vlaicu
Pagina a fost generata in 2.2333 secunde