Un şofer drogat s-a răsturnat cu maşina! Sunt două victime!

227
Un şofer drogat s-a răsturnat cu maşina! Sunt două victime! - masina-1665853458.jpg
Un bărbat a fost transportat la spital în stare de inconştienţă, iar altul a fost rănit mai uşor, după ce un tânăr aflat sub influenţa substanţelor psihoactive a lovit câţiva arbori şi s-a răsturnat, sâmbătă, cu maşina pe care o conducea, în apropiere de Gherla, scrie Agerpres.

"Sâmbătă, 15 octombrie, în jurul orei 14,50, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN1C E576, în afara localităţii Nima. Din primele informaţii, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Dej, care se deplasa cu autoturismul pe direcţia Dej spre Gherla, ajuns la km 51+700 m, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă pe partea dreaptă, intrând în coliziune cu câţiva arbori din proximitatea drumului, ulterior răsturnându-se. În urma impactului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturism, a fost transportat la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la testarea pentru depistarea substanţelor psihoactive a fost înregistrat rezultat pozitiv", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3486 secunde