UPDATE - Fugite de acasă sau sechestrate de proxeneți? LE-AȚI VĂZUT?

315
1

Articole de la același autor

Minora de 12 ani, care a dispărut de acasă odată cu Roxana Marin, a fost de asemenea dată în urmărire. Maria Georgiana Neacșu este din județul Vaslui și locuiește fără forme legale în municipiul Constanța, fiind colegă cu Roxana Marin la Școala Generală nr. 7 "Remus Opreanu". 


Semnalmentele tinerei sunt: înălțime 1,35 metri, 45 de kilograme, față ovală, ochi albaștri, păr șaten lung, având ca semn particular o aluniță sub brațul drept. La data dispariției, minora purta pantaloni colanți negri, geacă din fâș verde închis, pantofi sport negri. 
Semnalmentele Roxanei Marin sunt: 1.73 metri înălțime, 50 kilograme, constituție atletică, față ovală, ochi căprui, păr negru, lung până la talie, o aluniță pe obrazul stâng. La data plecării, minora purta blugi albaștri, vestă din fâș de culoare mov, bluză de trening de culoare mov, pantofi tip sport negri, având asupra ei un ghiozdan de culoare roz.


Cei care pot furniza orice informații în legătură cu cele două minore sunt rugați să contacteze Secția 2 Poliție sau Dispeceratul Poliția Constanța, telefon 0241.611.364.


UPDATE - LE-AȚI VĂZUT? / Fugite de acasă sau sechestrate de proxeneți?


Părinții celor două minore se tem că fiicele lor au fost răpite de proxeneți. Drept pentru care, aseară, aceștia au mers la o locuință din comuna Lumina, strada Petrolului, unde presupuneau că s-ar fi aflat cele două. Aici l-au găsit pe un amic al elevilor, un adolescent de 16 ani, care a negat însă că ar avea vreo legătură cu proxenetismul sau că le-ar fi ținut ascunse pe cele două minore. 
De altfel, având în vedere starea emoțională a părinților, la fața locului a fost necesară intervenția oamenilor legii, pentru a preveni izbucnirea unui conflict cu localnicii, indignați de presupunerea că le-ar ascunde pe fete. 
În această dimineață, minorul a mers la postul de poliție, unde a dat declarații oamenilor legii și a fost de acord să-i ajute pe polițiști în desfășurarea anchetei și în găsirea celor două minore. 
În ultimele zile, amicii celor două minore au postat pe o rețea de socializare mesaje prin care le îndeamnă să se întoarcă acasă, unii presupunând că au fost răpite, alții acuzând mustrarea primită pentru o notă mică sau pe anturaj. "Mama ei crede că din cauza ei a fugit de acasă. Dar cred că e răpită. Și ea și cealaltă colegă a ei", spune o tânără, referitor la Roxana. "A fugit pentru că avea 3 la fizică și se certase cu mama ei. Fata cu care a plecat a învățat-o să facă multe chestii nasoale și de asta s-a ajuns aici", "Nu o cred în stare să fugă", "Roxi nu ar avea tupeul să plece de acasă" – sunt alte mesaje postate de amicii adolescentei. 




Comentează știrea

Mishu
20 martie 2014
mai cautati !!!

Cautati-le la manastiri sau prin alaiul golanului mascarici primar !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1143 secunde