UPDATE. Incendiu puternic la mansarda unui bloc! Focul s-a extins şi la blocurile vecine!

214
UPDATE. Incendiu puternic la mansarda unui bloc! Focul s-a extins şi la blocurile vecine! - incendiu-1694082280.jpg

Articole de la același autor

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineață, la mansarda unui bloc din cel mai populat cartier al Craiovei, Craiovița Nouă. Flăcările s-au extins la alte două blocuri vecine.

Potrivit bilanțului transmis de pompieri, 26 de mansarde aflate în cele trei blocuri cuprinse de incendiu au ars în totalitate: 9 la primul bloc, 5 la al doilea bloc, 12 la al treilea bloc.

UPDATE - Peste 184 de apartamente și garsoniere sunt în cele trei blocuri


80 persoane evacuate și autoevacuate, dintre care 4 persoane au fost cu probleme - una cu arsuri la nivelul mâinilor a fost transportată la spital. Celelalte 3 cu atacuri de panică, asistate la fața locului.


În jur de 200 de pompieri, subofițeri jandarmi, polițiști și alte forțe de ordine au intervenit la locul incendiului.
 

Suprafața afectată - peste 1000 mp


80 de locuri de cazare sunt disponibile la nivelul primăriei


Blocurile au autorizație


Forțele de intervenție au ajuns la 08.20. Primul apel a fost la 08:09 (însă președintele asociației de proprietari spune că el a sunat la 08:03)
 

Primele forțe de intervenție au fost două autospeciale de stingere și două autoambulanțe. Ulterior, acestea au fost suplimentate.


Update 11:10 Oamenii i-au acuzat pe pompieri ca nu au apă suficientă și că nu intervin destul de repede. Mai mult, potrivit corespondentului Antena 3 CNN, aflat la fața locului, un locatar nemulțumit i-a dat o palmă unui pompier. Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, susține însă că "nu au fost lovituri cu palmele", ci doar agresiuni verbale din partea locatarilor.




foto: antena3.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6766 secunde