Urmărire ca în filme pe DN 38

1184

Articole de la același autor

Polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă pentru oprirea unui șofer aflat la volanul unui autoturism care nu a vrut să oprească la semnalul oamenilor legii. Acțiunea a avut loc, ieri, în jurul orei 12,00, pe DN 38, pe drumul ce leagă localitatea Agigea de Negru-Vodă.
Polițiștii au făcut semn unei mașini să tragă pe dreapta, însă cel aflat la volan a apăsat și mai tare pedala de accelerație. Oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului, iar la un moment dat, una dintre roțile mașinii urmărite s-a defectat, astfel că cei din interior au luat-o la fugă pe câmp. Pentru prinderea celor trei indivizi, oamenii legii au fost nevoiți să facă uz de armă și au tras patru focuri. În cele din urmă, ei au fost prinși și duși la sediul Poliției. Astfel, s-a aflat că cel care a condus mașina se numește Adi Gheorghe și are 30 de ani. Împreună cu el se mai aflau Cătălin Bobonea, de 20 de ani, și Daniel Hurjui, de 25 de ani.
Potrivit polițiștilor, cel care s-a aflat la volan era băut și nu avea permis de conducere. Mai mult, oamenii legii au descoperit că mașina era neînmatriculată iar numerele provizorii pe care le avea erau expirate.
Adi Gheorghe s-a ales cu dosar penal. Mai mult, atât el cât și cei doi amici trebuie să dea explicații deoarece în portbagajul mașinii se aflau 20 de saci cu uree pentru care nu aveau documente de proveniență. Polițiștii bănuiesc că sacii fuseseră furați din vagoanele unui tren de marfă staționat în Portul Agigea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.283 secunde