Vacanță mortală pentru o familie care venea pe litoral

2140
Trei persoane au murit și alte două au fost rănite în urma unui accident care a avut loc, vineri dimineață, pe DN 2 A, în apropierea localității Gălbiori.
În cursul zilei de vineri, în jurul orei 6,00, Gabriel Tican, de 35 de ani, se afla la volanul unui autoturism Dacia și circula pe DN 2 A. Alături de el se mai aflau alte patru persoane. Ei veneau din județul Argeș și se îndreptau spre litoral, într-o mică vacanță. În apropierea localității Gălbiori, conducătorul autoturismului Dacia a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un tir care circula regulamentar.
În urma impactului, Gabriel Tican cât și ocupantul locului stânga spate Emilian Rolea, de 56 de ani, ambii din municipiul Câmpu-lung, județul Argeș, au decedat pe loc. Totodată, ocupantul locului dreapta față al aceluiași autoturism, Vasile Ciobanu, de 70 de ani, din Câmpulung, județul Argeș, a fost rănit. Alți doi copii care se aflau în mașină au suferit răni ușoare. Cei trei răniți au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța însă, din nefericire, cu toate eforturile medicilor, a decedat și Vasile Ciobanu. Din primele cercetări, polițiștii de la Rutieră spun că este posibil ca șoferul Daciei să fi ațipit la volan și de aici s-a produs tragedia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3329 secunde