Valentin Preda, ridicat de pe stradă de DNA

1834
7
Valentin Preda, ridicat de pe stradă de DNA - valeninpreda13547272541-1361263670.jpg

Articole de la același autor

Valentin Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost ridicat de pe stradă, în urmă cu câteva minute, de pe stradă, din fața ministerului, de procurorii DNA. 


Preda ar fi suspectat de fapte de corupție, potrivit unor surse Realitatea TV. Valentin Preda este cunoscut ca un apropiat al lui Radu Mazăre, dar și al Ancăi Boagiu.


Valentin Preda, fostul consilier al primarului Radu Mazăre, a fost eliberat din funcție, ca urmare a deciziei luate de premierul României Victor Ponta. Asupra secretarului de stat ar fi fost găsite două plicuri de culoare maro, însă conținutul acestora nu a fost dezvăluit, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

baciu
19 februarie 2013
Caracal, pamant dobrogean

Dragi constanteni, votati in continuare MAZAREA. E buna rau !!!

FUGITI CAT MAI PUTETI
19 februarie 2013
LATUL SE STRANGE LA oLTEANU,a.vaSILESCU,rOD.AVRAM (

LATUL SE STRANGE LA oLTEANU,a.vaSILESCU,rOD.AVRAM (19 feb 2013) Asupra secretarului de stat ar fi fost găsite două plicuri de culoare maro, însă conținutul acestora nu a fost dezvăluit.Amintim că Valentin Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost ridicat de pe stradă, de procurorii DNA. . Valentin Preda este cunoscut ca un apropiat al lui Eugen Olteanu, A. Vasilescu, Rodica Avram, Radu Mazăre, dar și al Ancăi Boagiu.CEL CARE A DISTRUS AUTORITATEA NAVALA ROMANA ,VALENTIN PREDA A FOST ARESTAT ..IMPERIUL VOSTRU S-A DESTRAMAT.. Angajat (19 feb 2013) Rog organele de control sa vina la Anr sa vada ce se intimpla si cum se dau salarii de mii de lei fara acoperire.Sa se inceapa de la secretariatul directorului general. pentru mazares (19 feb 2013) mai vrei portul mai drogatule ? tu crezi ca esti pe timpul lui nastase? vrei sa dai ajutoare din profitul portului constanta care este al tarii romania LalaSong (19 feb 2013) infractor notoriu.. el si toata gasca lui ..la puscarie ..cu vali la puscarie...au distrus APC SI ACN cu furaciuni si contracte date pe oki frumosi. Sper tinta finala sa fie mazare drogatu care a distrus un judet

make
19 februarie 2013
Incredibil dar adevărat

Cum e posibil ca într-o țară din C.E. procesul mârlanului Mazăre și a cașalotului bălos Nicușor și a lichelelor din gașca lor să dureze ani de zile. Ceva e putred la mijloc. Ori procurorii au luat șpagă, ori sunt incompetenți. Altă explicație nu există.

Constanteanul
19 februarie 2013
CIOCOIII!!!!!

PUSCARIAAAAA asta le trebuie intregii gaste de drogati, curvar!, HOMOSEXUALI din gasca lui MAZARE!!!! Si DNA-ul ar trebuii sa caute in visteria Constantei acei nenorociti care-l scapa pe MAZARE de fiecare data!!!! VALIIIII PUSCARIA|AAA!!!!

constanta
19 februarie 2013
urmeaza mazare

URMEAZA MAZARE!!!!!!! URA URA URA

constantean
19 februarie 2013
Inca un hot ordinar prins ...

Escrocul era doar sclavul lu' mazare, platit din spaga luata de mazarache... urmeaza ca Bufonul, Porcushorul si Strutzul sa fie mutati la Poarta Alba, pentru ca CORUPTI sunt... ii vor urma Oprisan si Dragnea, ca Poanta e baiet cu minte, ca un comunist ce se respecta si-i va exila pe cei din jur cu putere

reporterii la Ziarul DE Maine (20 fe
20 februarie 2013
Eugen Olteanu ..DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE SAU PARCHETUL?

reporterii la Ziarul DE Maine (20 feb 2013) dupa caderea celor care au distrus ANR, C-tin Matei(demis din functie) ,Mihai SAgau(demis din functie) , Valentin Preda(dosar penal D.NA.interdictie de a parasi localitatea)..surse relateaza despre dosare penale pentru Eugen Olteanu ..DIRECTIA NATIONALA ANTICORUPTIE SAU PARCHETUL?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4514 secunde