VERDICT ȘOCANT AL INSTANȚEI. ȘOFER DROGAT, eliberat condiționat după ce a ucis doi tineri pe trecere

1027
VERDICT ȘOCANT AL INSTANȚEI. ȘOFER DROGAT, eliberat condiționat după ce a ucis doi tineri pe trecere - iulianflorinsiclitaru5-1496732758.jpg

Articole recomandate

Șoferul drogat care a ucis în 2013 doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova a fost eliberat condiționat din penitenciar. Tânărul a fugit imediat de la fața locului, însă a fost prins, după ce polițiștii au făcut filtre în tot orașul. În momentul tragediei, circula prin oraș cu 125 de kilometri la oră.


Iulian Florin Siclitaru, zis Dodo, nepotul unui important om de afaceri din Craiova, a ucis doi tineri pe trecerea de pietoni în anul 2013. Tânărul a fugit imediat de la locul accidentului, însă a fost prins, după ce polițiștii au făcut filtre în toată Craiova. După o noapte de audieri, a recunoscut că el a fost la volan.


Trupurile celor doi tineri au fost pur și simplu mutilate. Andrei și Cosmin tocmai ieșiseră de la discotecă și se îndreptau către casă. Au fost loviți pe trecere de pietoni din plin. 


După accident, Siclitaru a părăsit locul faptei și a fost prins ulterior în trafic după mai bine de 12 ore, iar după o noapte de audieri a recunoscut că el s-a aflat la volan. În urma expertizei efectuată în cauză, s-a stabilit că șoferul avea o viteză de deplasare de 125 km/h. De asemenea, testul efectuat de Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a ieșit pozitiv la Tetrahidrocanabinolul (THC), care este derivat benzo-piranic, substanța activă principală din canabis, întâlnit și în hașiș și marihuana, ceea ce înseamnă că nu este exclus ca acesta să fi consumat și droguri înainte de a se urca la volan.


Magistrații Curții de Apel Craiova l-au condamnat pe Iulian Siclitaru la 6 ani de închisoare cu executare. Odată ajuns în spatale gratiilor a făcut numeroase cereri să fie eliberat condiționat. Judecătoria Găești a admis cererea lui Iulian Silcitaru și a dispus pe data de 31 mai eliberarea condiționată din spatale gratiilor.


Andrei Dragomir și Cosmin Băbălău aveau 21, respectiv 20 de ani. Băieții uciși pe trecerea de pietoni de Iulian Siclitaru făceau parte dintr-o trupă de rap, obținând numeroase premii naționale și internaționale la dans.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.516 secunde