Verdictul în dosarul Loteria I ar putea fi anunțat în 23 iulie

96
1
Verdictul în dosarul Loteria I ar putea fi anunțat în 23 iulie - judecator-1404750547.jpg

Articole recomandate

George Copos și ceilalți inculpați din dosarul Loteria I ar putea afla verdictul definitiv al instanței la 23 iulie, după ce Tribunalul București a anunțat, astăzi, că ar urma să se pronunțe la această dată, transmite Mediafax.ro.
În 23 iulie, însă, Tribunalul București ar putea decide amânarea pronunțării.
Dosarul Loteria I a avut ultimul termen luni, la Tribunalul București, instanță care va da o decizie definitivă în acest caz.
În dosarul Loteria I, George Copos a fost condamnat, în 29 ianuarie, de Judecătoria Sectorului 2, la patru ani de închisoare cu executare.
Instanța i-a condamnat atunci la câte patru ani de închisoare pe Gilio Giuzepe Roza și Stelian Ioan Rațiu, pentru evaziune fiscală, și pe Nicolae Cristea, pentru complicitate la evaziune fiscală, iar Gabriel Rogoveanu a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare, pentru complicitate la evaziune fiscală.
Decizia instanței a fost atacată cu apel la Tribunalul București.
George Copos și ceilalți patru inculpați au fost trimiși în judecată în iunie 2006.


Comentează știrea

10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events
15 martie 2015
10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events

We advise all our customers on the best solution for their needs and can provide ingenious answers to special requests or unusually shaped sites or surfaces. 10m-40m Width Luxury Two Floors Tent for Events http://www.partytentforsale.com/10m-40m-width-luxury-two-floors-tent-events.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5441 secunde