Vezi ce jandarmi vor fi avansați în grad

572
Începând cu data de 1 august 2011, prin ordin al ministrului Administrației și Internelor, respectiv al Inspectorului Șef, un număr de 11 ofițeri și 281 de subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, vor fi înaintați, la termen, în grad superior.
Astfel, Mihai Nechita a fost avansat de la gradul de locotenent colonel la gradul de colonel. De asemenea, de la gradul de maior, Corneliu Oancea a fost înaintat la locotenent colonel. Căpitanul Costel Nicolae a fost avansat în funcție ajungând la gradul de maior. Ramona Ciobanu, Ionuț Done și Nicușor Fulea au devenit căpitani, iar Valentin Dascălu a fost avansat în grad de la funcția de sublocotenent, la locotenent.
De asemenea, printre subo-fițerii avansați în grad se află Lazu Anton și Constantin Mucenici în funcția de plutonier adjutant șef, iar Jean Comănescu, Viorel Dochie, Gabriel Mușat și Viorel Vlădăreanu vor avea, de la începutul lunii august, gradul de plutonier adjutant. Mirel Bârsan, Dorel Cozma, Daniela Plăcintă, Nicolae Racoviceanu, Vasile Șovăilă și Dumitru Vlad sunt noii plutonieri majori ai Inspectoratului de Jandarmi.
Odată cu ordinul primit de la ministrul Administrației și Internelor, au avansat în gradul de plutonieri Adrian Bănicioiu, Mădălin Ciufu, Florian Epure, Dumitru Gări, Daniel Șecher și Marian Sivriu.
Festivitățile înaintării în grad se vor desfășura luni, începând cu ora 12.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
Paula SOLOMON

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4679 secunde