Trei elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Constanța

1273
Trei elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Constanța - 0cbb3b49506ae864ed5f97c3f6e03b99.jpg
Trei elevi ai școlilor militare de subofițeri Drăgășani și Fălticeni se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, în perioada 5 martie - 15 aprilie.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, maior Sorin Trancă, ei au fost prezentați cadrelor unității, iar apoi au fost incluși într-un program de activități de aprofundare a cunoștințelor teoretice și de perfecționare a deprinderilor practice referitoare la misiuni de pază și protecție instituțională, transport de bunuri și valori, dar și modul de comunicare în relația cu cetățenii pe timpul misiunilor.
La finalul stagiului de practică, elevii Karoly Fogaraș, Marcel Daniel Munteanu și Virgil Beidăuț vor fi evaluați de specialiștii Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.
Doi dintre ei sunt elevi în anul întâi la Școala Militară de Subofițeri Fălticeni, iar unul urmează cursurile Școlii Militare de Subofițeri din Drăgășani. Tinerii vor absolvi anul viitor, când vor fi încadrați în Jandarmeria Română.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Patrupezii care apără Constanța
Miercuri, 22 Decembrie 2010
Stire din Eveniment : Jandarmii comemorează eroii Revoluției
Pagina a fost generata in 0.2733 secunde