Video VIDEO. LA UN PAS DE TRAGEDIE! FOC PUS INTENȚIONAT la intrarea într-un club din Costinești!

5011
Scene șocante în toiul nopții, în fața unui club din stațiunea Costinești. Camerele de supraveghere montate în zonă au surprins cum un tânăr îmbrăcat în haine închise la culoare se apropie de intrarea în club și în câteva secunde aruncă un lichid dintr-o sticlă de jumătate de litru, după care dă foc, cu o brichetă și se îndepărtează în fugă. Imaginile video arată cum flăcările se înalță cu repeziciune și numai intervenția promptă a tinerilor angajați ai clubului a făcut ca nimeni să nu fie rănit și să nu fie provocate pagube materiale consistente.

„Oferim RECOMPENSĂ consistentă dacă ne ajutați să identificăm această persoană iresponsabilă. A pus în pericol viața multor tineri din club. Vă mulțumim! Așteptăm mesaj în privat. Confidențialitate totală”, a fost mesajul postat de reprezentanții clubului, în noaptea de luni spre marți, 24 spre 25 iulie, pe un grup de Facebook din Costinești.

Fie că demersul acestora a avut răsunet în rândul internauților, fie că identitatea tânărului a fost aflată în alt mod, cert este că polițiștilor le-a fost indicat și cine se presupune că a comis fapta abominabilă, care putea duce la consecințe grave.

„În urma apariției unor imagini în mediul online, cu privire la un bărbat, care ar fi incendiat o porțiune din gardul unui club din stațiunea Costinești, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 24 iulie, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Constanta.

Nu se poate să nu remarcăm faptul că internauții care au vizionat imaginile au amintit de tragedia de la clubul „Colectiv” din București, din octombrie 2015, când în urma unui incendiu izbucnit în sala aflată la subsolul unui imobil au murit 64 de persoane. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5011 secunde