Video VIDEO. LEGEA JUNGLEI, ZI DE ZI, ÎNTR-O INTERSECȚIE DIN CONSTANȚA: "Numărați câte amenzi ați da și câte permise suspendate ați avea la fiecare două minute"

2638

Articole de la același autor

Zilnic, pietonii au mari bătăi de cap la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Poporului, în zona Trocadero. 


În mediul online, pe grupul Parchez ca un bou și pe pagina Conduc ca un bou, au apărut mai multe filmări care arată haosul din această intersecție. Deși pietonii au verde la semafor, șoferii găsesc cu greu pedala de frână. În timp ce unii susțin că semaforizarea este proastă, alți constănțeni sunt de părere că de vină este nesimțirea șoferilor, iar prezența unui echipaj de poliție în zonă ar putea rezolva situația. 


"Domnilor polițiști, o oră pe zi, atât să vă rezervați pentru această intersecție. Ați aduce bani la buget pentru montarea unui sistem de supraveghere video pentru patru intersecții. Numarați câte amenzi ați da și câte permise suspendate ați avea la fiecare două minute", a fost unul dintre comentariile care îndemnau oamenii legii să-și facă treaba.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.16 secunde