Vindea etnobotanice la colț de stradă

175
Vindea etnobotanice la colț de stradă - etnobotanice-1389342596.jpg

Articole de la același autor

Un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona CET, a depistat joi seară, în jurul orei 19.00, o persoană care oferea spre vânzare plicuri care conțineau o substanță de culoare verde. 
La vederea militarilor a început să se agite și a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar și al bunurilor pe care le deținea. 


Asupra tânărului din Constanța, care are doar 18 ani, jandarmii au găsit în buzunarele de la haină 48 de plicuri cu fragmente vegetale de culoare verde, unul ce conținea un praf alb, și 385 de lei.


A declarat inițial că și-a achiziționat marfa pentru consumul personal, dar a fost imediat contrazis de cel care urma să intre în posesia plicului. După aproximativ 20 de minute a spus că dorea să vândă plicurile "la promoție", cu zece lei bucata.  


Acestuia i-au fost întocmite actele de constatare a faptei, iar cele 49 de plicuri și suma de 385 lei, descoperite asupra lui, vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanța, în vederea continuării cercetărilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Prinși cu etnobotanicele în buzunar
Pagina a fost generata in 0.5864 secunde