Volkswagen Amarok va fi disponibil, din toamnă, la Darius Motors Constanța

228
Autovehiculele comerciale din marca Volkswagen trec la un alt nivel, iar acesta se numește Amarok. Este vorba despre un pick-up premium din segmentul B, care primește un nou motor V6 de la Volkswagen îmbunătățindu-i astfel performanțele. 


Cel mai competitiv motor oferă un cuplu de 550 Nm și o pu-tere de 165 kW/224 CP. Modelul de lansare Amarok Aventura va fi echipat cu roți de 20 inch, faruri bixenon și lumini de zi cu LED și va fi disponibil din toamnă la Darius Motors Constanța, unicul distribuitor autorizat Volkswagen din Constanța. Motorul este con-ceput să fie robust și fiabil. Moto-rizarea 3.0 l TDI (2967 cmc) va fi disponibilă în 3 variante: 120 kW/163 CP, 150 kW/204 CP sau performantul 165 kW/224 CP. Toate motoarele garantează res-pectarea standardelor Euro 6. Două tipuri de tracțiuni diferite vor fi oferite în conformitate cu variantele de motorizare de mai sus: o varianta tradițională cu tracțiune spate și o versiune 4Motion.


Versiunea 4Motion va fi disponibilă fie cu tracțiune spate și axa față cuplabilă în combinație cu o cutie de viteze manuală, fie cu un sistem permanent de tracțiune integrală și un diferențial Torsen asociat cutiei de viteze automată cu 8 trepte. 


Imaginea puternică a noului Amarok este dată de formele exterioare atletice și de noul design al planșei bord care, împreună cu noile scaune ergonomice, conferă mașinii un aspect sofisticat. Cu o lungime de 5,25 m și o lățime de 2.23 m (oglinzi incluse), Amarok oferă tot ceea ce s-ar aștepta de la un pick-up premium.


O altă noutate o reprezintă sistemul de direcție Servotronic ce va fi disponibil pentru toate variantele noului Amarok. Noile discuri de frână de 17 inch pe puntea față la motorizarea de 165 kW și discurile de 16 inch în partea din spate asigură puternicului pick-up o oprire rapidă și în condiții de siguranță. Sistemul de frânare Automatic Post-Collision Braking System, câștigator a mai multor premii, va fi inclus în dotarea standard. 


Începând din a treia decadă a lunii septembrie 2016, noul Amarok va fi disponibil la Darius Motors, unicul distribuitor autorizat Volkswagen din Constanța, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 186B.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1684 secunde