Week-end aglomerat pentru jandarmii constănțeni

112
Week-end aglomerat pentru jandarmii constănțeni - weekendaglomerat-1401465130.jpg

Articole de la același autor

La acest sfârșit de săptămână, peste 50 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (IJJ) asigură măsuri de ordine și siguranță publică la manifestările cultural artistice și sportive dedicate Zilelor orașului Ovidiu, precum și la activitățile artistice organizate în comuna Corbu, ocazionate de "Sărbătoarea Salcâmului". 
În localitatea Ovidiu, sâmbătă jandarmii sunt cu ochii în patru pe timpul desfășurării crosului la care vor participa persoane de toate categoriile de vârstă. De asemenea, tot sâmbătă, începând cu ora 10.00, jandarmii din grupa de acțiuni speciale din cadrul subunității mobile aparținând IJJ Constanța susțin, pentru locuitorii orașului, o serie de exerciții demonstrative și exerciții de dresaj canin. Totodată, jandarmii constănțeni vor fi la datorie și duminică, 1 iunie, pe timpul desfășurării competiției sportive intitulată "Crosul vacanței", în Parcul Tăbăcăriei, din municipiul Constanța. 
"Jandarmii, sprijiniți de efective ale poliției, vor acționa pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță a cetățenilor care vor participa la aceste manifestări, precum și pentru evitarea apariției unor situații care pot aduce atingere normelor de conviețuire socială", au explicat reprezentanții IJJ Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5244 secunde