Weekend de foc, la propriu! 15 incendii, înregistrate la Constanţa

165
Weekend de foc, la propriu! 15 incendii, înregistrate la Constanţa - weekend-de-foc-foto-1707728555.jpg

Articole de la același autor

Ca în oricare alt sfârşit de săptămână, şi în weekendul ce tocmai s-a încheiat, pompierii militari au executat misiuni pe bandă rulantă. Salvatorii au intervenit la accidente rutiere, incendii, acordări de prim ajutor şi multe alte situaţii de urgenţă, anunţate prin 112.
 

„În perioada 9-11 februarie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au executat 154 misiuni, cele mai multe dintre ele –113, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale. Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a 15 incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale”, informează reprezentanţii ISU Constanţa.


În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a opt accidente rutiere soldate cu 10 victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, cinci dintre ele fiind ulterior transportate la spital.
 

De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea” au intervenit și în alte 18 situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD, ori salvare animale captive în medii ostile vieții.


sursa foto: ISU Constanta Facebook



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4238 secunde