115 acordări de prim ajutor, la Constanţa. Pompierii au bifat şi alte misiuni

159
115 acordări de prim ajutor, la Constanţa. Pompierii au bifat şi alte misiuni - pompieri-1707121027.jpg

Articole de la același autor

În perioada 2-5 februarie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au executat 141 misiuni, cele mai multe dintre ele –115, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor cu afecțiuni medicale.


Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a opt incendii în urma cărora s-au înregistrat doar pagube materiale.


În perioada menționată, pompierii militari au intervenit și în cazul a şase accidente rutiere soldate cu opt victime care au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele SMURD și cele al Serviciului Județean de Ambulanță, şase dintre ele fiind ulterior transportate la spital, una singură fiind declarată decedată la fața locului.


De asemenea, echipajele ISU „Dobrogea” au intervenit și în alte 12 situații precum deblocări de ușă, asigurări măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter SMURD, ori salvare animale captive în medii ostile vieții.


În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situațiilor de urgență și acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.
sursa foto: ISU Constanta


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4704 secunde