Lecţie de la pompierii constănţeni, pentru elevi. Le-au fost „predate” situaţiile de urgenţă

176
Lecţie de la pompierii constănţeni, pentru elevi. Le-au fost „predate” situaţiile de urgenţă - lectie-de-la-pompieri-1706866876.jpg

Articole de la același autor

Fără note şi teste, dar cu mult interes şi informaţie utilă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a organizat, la Școala Gimnazială nr. 37, din Constanța, o lecţie deschisă, la finalul căreia elevii clasei a V-a au acumulat o serie de sfaturi şi recomandări bune de pus în practică atunci când se confruntă cu o situaţie de urgenţă.


Receptivi, cei mici au participat activ la sesiunea informativă privind comportarea în momente limită. Astfel, copiii au primit date esențiale despre modul de reacție în caz de incendiu și cutremur. Salvatorii au vorbit pe limba lor, astfel încât şcolarii s-au arătat dornici să învețe, mai ceva ca pentru un test.


Mai mult, și-au manifestat curiozitatea adresând întrebări legate nu doar de subiectele abordate, ci și de alte scenarii posibile, în funcţie de imaginaţia fiecăruia.


„Copiii au învățat modul de comportare în caz de incendii și cutremur, fiind foarte receptivi și curioși. În afara informațiilor prezentate de colegii noștri, au adresat și alte întrebări legate de modul de reacție în cazul altor situații de urgență. Vom reveni cu siguranță la voi!”, informează ISU Constanţa, prin intermediul reprezentanţilor săi.




sursa foto: ISU Constanta


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8387 secunde