Zi plină de bucurie, la Constanţa! Experiențe inedite pentru 270 de copii

260
Zi plină de bucurie, la Constanţa! Experiențe inedite pentru 270 de copii - whatsappimage20220601at082608-1654065948.jpg
Gruparea Mobilă şi-a deschis porţile pentru copiii de toate vârstele. Astfel, 270 de micuţi din cadrul unităţilor de învăţământ constănţene, printre care şi 12 copii din cadrul Centrului de Plasament Antonio, au avut parte de experienţe inedite. 


Ei au putut urmări exerciţii în care câinii de serviciu şi-au arătat calităţile, „mascaţii” au prins şi imobilizat persoane tulburente, iar sub atentă observaţie, au vizitat autospecialele jandarmeriei şi afla informaţii despre materialele şi tehnica din dotarea grupării mobile.


Din program nu au lipsit şedinţele foto, dulciurile, aplauzele, acel „woauuu” specific copiilor, dar nici întrebarea: când mai putem veni?


Cu această ocazie, Comandantul unităţii, col. Dima Constantin, a primit din partea directorului Tanislav Mirela, o diplomă de apreciere pentru susţinerea şi implicarea activă în buna desfăşurare a activităţilor Centrului de Plasament Antonio.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7534 secunde