Ce-și doresc femeile de la un bărbat?

741
Ce-și doresc femeile de la un bărbat? - 3596303e27ecd325329c5da836d2965b.jpg
La prima întâlnire: Să arate bine. Să fie fascinant, șarmant. Să aibă stare financiară bună. Să fie un bun as-cultător. Să fie inteligent, spontan. Să fie în formă. Să fie îmbrăcat cu gust. Să aprecieze lucrurile fine. Să fie plin de surprize. Să fie un iubit ingenios și romantic.
Ce-și doresc femeile de la un bărbat când au 32 de ani: Să arate plăcut, de preferință, cu păr pe cap. Să fie atent, amabil (să deschidă portiera mașinii, să-i ofere scaunul). Să aibă destui bani pentru o cină plăcută. Să asculte mai mult decât vorbește. Să râdă la glumele ei. Să transporte sacoșele de la băcănie cu grijă. Să aibă măcar ceva atrăgător. Să aprecieze o masă bine gătită acasă. Să-și amintească date de naștere și aniversări. Să caute romantism fie și o dată pe săptămână.
Ce-și doresc femeile de la un bărbat când au 42 de ani: Să nu fie prea urât (poate fi chel). Să nu pornească până nu urcă în mașină. Să-și permită uneori o cină în oraș. Să fie atent când îi vorbește. Să-și amintească ușor punctul culminant al bancului. Să fie în formă suficientă pentru a rearanja mobila. Să îmbrace o cămașă care să-i acopere burta. Să nu cumpere șampanie cu dop filetat. Să-și amintească să așeze colacul toaletei după folosire. Să se radă în majoritatea week-end-urilor.
Ce-și doresc femeile de la un bărbat când au 52 de ani: Să-și taie părul din nas și din urechi. Să nu râgâie în public. Să nu mai aibă grija banilor. Să nu repete bancurile de prea multe ori. Să îmbrace de obicei șosete la fel și lenjerie curată. Să aprecieze o cină bună la TV. Să-și amintească numele ei la ocazii. Să se radă în unele week-end-uri.
Ce-și doresc femeile de la un bărbat când au 62 de ani: Să nu terorizeze copiii mici. Să-și amintească unde e baia. Să nu ceară bani mulți pentru întreținere. Să nu sforăie prea tare când doarme. Să-și amintească de ce râde. Să fie în formă să se ridice singur în picioare. Să îmbrace de obicei aceleași haine. Să-i placă mâncăruri ușoare. Să-și amintească unde și-a lăsat dinții. Să nu uite că e week-end.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Iunie 2011
Stire din Fun : Din jurnalul unui necăjit…
Sâmbătă, 28 Mai 2011
Stire din Fun : Răzbunare feminină
Marţi, 24 Mai 2011
Stire din Fun : Povestioară…
Pagina a fost generata in 1.491 secunde