Despre succesul progeniturilor...

646
Despre succesul progeniturilor... - 2f17acc1a2b50b0f0f4789bf7c31a717.jpg

Articole recomandate

Patru prieteni se reîntâlnesc după mai mulți ani. Cum era și normal, încep să povestească despre ceea ce au făcut în perioada în care nu s-au mai văzut. Tot vorbind ei de una și de alta și exact în momentul când unul dintre ei se duce să mai comande ceva de băut, ceilalți trei au ajuns la subiectul copii, deci încep să povestească despre progeniturile lor.
Primul zice:
- Poate că n-o să mă credeți și o să mă considerați cam lăudăros, însă eu sunt foarte mândru de fiul meu. Nu știu cum s-a întâmplat, dar a avut mai mult succes în viață decât mine. E adevărat, la început i-a fost mai greu, a luat-o de jos, a fost curier, însă apoi, ambițios, s-a înscris la seral, l-a terminat, iar după câțiva ani a devenit director. De curând, este chiar patronul companiei unde lucra, îl ajută mintea, ce mai! Ca să nu vă mai spun că a devenit așa de bogat, că nu demult i-a făcut cadou unui prieten, de ziua lui, un Mercedes ultraluxos. Vă jur că nu vă mint câtuși de puțin!
Al doilea nu se lasă nici el mai prejos:
- Și la fiul meu a fost la fel, a început ca steward pe avion, apoi a avut ambiție și așa a ajuns pilot. Cum îi merge mintea brici, s-a asociat după aia cu niște amici și au fondat împreună o companie aviatică. Astăzi e așa de bogat, încât i-a făcut cadou unui amic, de ziua lui, un avion de agrement!
Al treilea povestește:
- Nici nu pot să vă spun ce mândru sunt eu de succesul fiului meu! A făcut Politehnica. Apoi a deschis o firmă de construcții și a devenit miliardar. I-a făcut cadou unui amic de ziua lui o casă de 1.500 metri pătrați, vă jur cu mâna pe inimă!
Între timp, se întoarce și al patrulea prieten, care văzându-i așa încinși, îi întreabă despre ce vorbesc. I se răspunde că discutau despre copii și, normal, este întrebat și el de fiul său. Puțin jenat, omul le răspunde:
- Ei, dacă tot m-ați provocat, trebuie să recunosc că fiul meu e un gigolo gay. Așa a ales el să-și ducă existența!
Prietenii, încercând să-l consoleze, îi spun că totuși nu e chiar atât de rău. La care el le răspunde:
- Aa!! Nu!! Nu!!... Sunt tare mândru de el! Să știți că are o superviață! Toată ziua se distrează și, cu toate astea, pot spune că e un bărbat de succes! Anul ăsta, de exemplu, a reușit performanța ca de ziua lui să primească, de la trei prieteni, un Mercedes ultimul tip, un avion de agrement și o vilă de 1.500 metri pătrați. E ceva, nu?! Dar haide, povestiți-mi și voi despre copiii voștri!!!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Mai 2011
Stire din Fun : Povestioară…
Sâmbătă, 14 Mai 2011
Stire din Fun : Politica pe înțelesul copiilor
Sâmbătă, 28 Mai 2011
Stire din Fun : Răzbunare feminină
Pagina a fost generata in 0.427 secunde