HOROSCOP

236
HOROSCOP - zodiac-1368415684.jpg
Berbec: Aveți un succes deosebit într-o călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiți îngăduitor cu cei care vă însoțesc. După-amiază reușiți să rezolvați o problemă sentimen-tală mai veche.

Taur: Dimineață s-ar putea să fiți iritat. Nu este exclus să fiți nedelicat cu persoana iubită și să declanșați o ceartă. Vă sfătuim să evitați afacerile și întâlnirile cu prietenii.

Gemeni: La serviciu munciți cu atâta entu-ziasm încât reușiți să atrageți invidia colegilor. Faptul că acordați o mare importanță carierei poate duce la discuții cu persoana iubită.

Rac: Dorința de câștiguri materiale vă face să neglijați relațiile sentimentale. Nu este exclus chiar să vă certați cu partenerul de viață. Vă sfătuim să nu luați decizii pripite.

Leu: Vă simțiți în formă și aveți mari șanse de reușită pe toate planurile. Aveți tendința să fiți capricios, ceea ce poate determina o răcire a relațiilor cu persoana iubită.

Fecioară: Reușiți să vă faceți remarcat în socie-tate. Farmecul personal vă ajută să încheiați afaceri profitabile pe termen lung. Vă sfătuim să nu fiți cusurgiu cu partenerul de viață, pentru că riscați să vă certați.

Balanță: Astăzi aveți o creativitate ieșită din comun. Încercați să o folosiți la serviciu și în afaceri! Vă recomandăm să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.

Scorpion: S-ar putea să aveți dificultăți pe plan sentimental și financiar. Nu vă enervați! Aveți șanse să o scoateți la capăt, dacă reușiți să vă păstrați calmul.

Săgetător: Dimineață survin evenimente neprevăzute care pot să vă dea peste cap toate planurile. S-ar putea să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viață.

Capricorn: Dimineață dovediți că sunteți perseverent și pus pe fapte mari. La serviciu, vă recomandăm să evitați discuțiile care pot duce la certuri.

Vărsător: Se anunță o zi foarte bună, cu realizări importante pe plan social și material. Profitați de șansele care vi se oferă, dar nu forțați lucrurile!

Pești: Astăzi pot avea loc evenimente deosebite, care vă schimbă viața în bine. Dimineață munciți serios și reușiți să vă afirmați pe plan social și profesional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 09 Mai 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 11 Aprilie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4696 secunde