HOROSCOP

215

Articole recomandate

Berbec: Faci față cu greu provocărilor de la muncă pentru că ești extrem de agitat și la orice cuvânt care te deranjează ripostezi. Agresivitatea de limbaj ți-o păstrezi chiar și acasă.

Taur: Te doare să vezi că un membru al familiei te tratează cu răceală, însă în loc să îl acuzi că este fără inimă mai bine te-ai gândi cu ce i-ai greșit de nu există niciun fel de cale de reconciliere.

Gemeni: Ești în cău-tare de comori cum s-ar spune astăzi și dai atenție chiar zvonurilor puțin credibile. Ai auzit că se pot face adevărate averi dintr-o serie de activități, iar acest lucru te motivează.

Rac: Pesimismul pe care îl afișezi în relațiile cu ceilalți nu îți este de prea mare folos. Toți te privesc sceptic și parcă nu te mai recunosc. Nu mai ești al fel de motivat și incisiv, ci mai degrabă pari temător și plângăcios.

Leu: Laudele din partea superiorilor te fac să ai și mai multă încredere în tine, ba chiar să te aventurezi într-o serie de sarcini ce altora le par imposibile. Zâmbetul și entuziasmul sunt armele tale.

Fecioară: Nu îi ceri imposibilul persoanei iubite, ci doar o relație liniștită și sigură. Parcă în ultima vreme a cam exagerat cu sentimentalismul.

Balanță: Pregătește-te să intervii într-o situație destul de delicată pentru un prieten bun. Funcționezi ca un colac de salvare pentru el, dar nu te deranjează acest lucru și nici nu aștepți vreo recompensă.

Scorpion: Ești așa de deschis astăzi că cei din jur pot spune că tot ceea ce simți se citește pe fața ta. Nu poți să ții ascunsă bucuria, la fel cum nu poți ține ascunsă tristețea când vezi nedreptățile din jur.

Săgetător: Înclinația spre cheltuielile nejustificate te aduce în pragul unui colaps financiar, dar cel puțin ești mulțumit că ți-ai îndeplinit toate dorințele. Nici nu vrei să te gândești câți bani ai cheltuit.

Capricorn: Chiar dacă nu îți dai seama, pentru unele persoane ești o prezență intimidantă. Îi vezi că în prezența ta sunt destul de tăcuți și lipsiți de inițiativă, iar tu îi consideri lipsiți de interes.

Vărsător: Visezi cu ochii deschiși la o dragoste ieșită din comun, fără să îți dai seama că ai deja lângă tine partenerul de care ai nevoie. Prietenii fac tot felul de glume pe seama melancoliei tale.

Pești: Intuiția îți spune că ești pe cale să faci o greșeală majoră și că este timpul să te oprești. De fapt, același lucru îl spun și cei din familie și ar fi cazul să îi asculți. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 18 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Octombrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 07 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Septembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 24 August 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3695 secunde