HOROSCOP

151

Articole recomandate

Berbec: Rămâi uimit de atitudinea plină de răutate a unui prieten care îți critică serios obiceiurile fără să îi fi cerut părerea. Parcă nu găsești o formă de apărare potrivită în fața atacurilor dure ale celor din jur.

Taur: Promisiunile făcute doar din politețe te pot băga în mari încurcături, așa că cel mai bine ar fi să te abții. Învață să asculți nevoile altora și să fii sensibil la ele.

Gemeni: Astrele favorizează tot ce ține de partea intelectuală, astfel că nu ar trebui să te mire faptul că prinzi din zbor foarte multe informații și chiar ai vrea să începi un curs de recalificare.

Rac: Ești inspirat când alegi o metodă nouă de a-ți mări bugetul, însă ai pro-bleme cu alegerea partenerilor de afaceri. Pui ochii doar pe per-soanele ce țin foarte mult la aparențe.

Leu: Vrei să treci la o nouă etapă pe plan amoros, dar parcă ceva te îndeamnă să mai ai un strop de răbdare. Atitudinea ta defensivă nu te ajută foarte mult și din acest motiv posibilul partener se poate simți respins.

Fecioară: Cineva încearcă să îți obțină acor-dul pentru a demara un proiect pe termen lung, însă se pare că tu nu ești interesat de o cola-borare.

Balanță: Ești comunicativ și sociabil, iar acest lucru îți aduce posibilitatea de a cunoaște persoane noi. Ai lipici la cei din jur și uite așa ajungi un fel de star în grupul de prieteni.

Scorpion: Evită să te implici mai mult decât trebuie în treburile și problemele altora pentru a nu fi considerat prea băgăcios. Ai destule aspec-te care îți scapă în propria viață, deci cel mai indicat ar fi să te ocupi de ele.

Săgetător: Oricât te străduiești nu poți mulțumi pe toată lumea și astăzi ți se reproșează din toate părțile că nu oferi suficientă atenție. În loc să îți ieși din minți, mai bine explică-le situația ta profesională.

Capricorn: Ești cuprins de o dorință nebună de schimbare și vrei să faci asta pe absolut toate domeniile vieții tale. Simți nevoia să te apropii în mare forță de orice provocare, ce ar putea să îți pună la încercare abilitățile.

Vărsător: Îți plac foarte mult regulile și dreptatea, iar faptul că unii nu le respectă te irită. Din păcate nu ai timp să faci ordine chiar peste tot.

Pești: Ai șanse reale să treci cu bine peste o serie de evaluări. Poate fi vorba despre niște examene sau pur și simplu niște controale la locul de muncă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 09 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 06 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 05 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 04 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 02 Decembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 29 Noiembrie 2013
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.3564 secunde