Horoscop

219
Horoscop - horoscop-1398612893.jpg

Articole recomandate

Berbec: Vei fi mai preocupat de propriile probleme, dar cum șansele ca totul să se rezolve în favoarea ta sunt mari, nu ai motive să fii îngrijorat. Partea frumoasă este că vei colabora cu mai mulți colegi. 


Taur: În ceea ce pri-vește relația cu persoana iubită, încearcă pe cât posibil să nu te implici în discuții în contradictoriu. La serviciu se anunță o promovare.


Gemeni: Vei manifesta o tendință spre impulsivitate, ceea ce te poate aduce în situația de a avea conflicte cu cei apropiați. Va fi mare agitație în familie pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. 


Rac: Ar fi bine să nu încerci să-ți impui punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieși așa cum îți dorești. Șansa ta de a câștiga bani există, dar ea este legată de drumuri.


Leu: Va trebui să de-puneți un efort susținut dacă doriți ca rezultatele să vă satisfacă pe deplin. Chestiunile profesionale vor fi prioritare și pentru tine, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituției la care lucrezi. 


Fecioară: N-ar fi exclus nici să ți se repartizeze noi responsabilități, semn că superiorii ierarhici îți apreciază eforturile. La sfârșitul zilei vei avea parte de o surpriză extrem de plăcută.


Balanță: În această zi vei face cheltuieli peste așteptări în compania persoanei iubite. Contractul cu străinătatea te va favoriza din toate punctele de vedere. 


Scorpion: Ai putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de pe alte meleaguri. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să te aștepți la aprecieri.


Săgetător: Capacita-tea ta de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile pe care le vei lua în aceste zile își vor demonstra în scurt timp eficiența. 


Capricorn: Colegii te vor susține în tot ce dorești să întreprinzi și acest lucru îți va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar inițiativele în acest domeniu își vor arăta în scurt timp eficiența.


Vărsător: Capacitățile tale mentale vor atinge un maxim, astfel încât vei reuși să găsești soluții la cele mai dificile dintre problemele cu care te confrunți. 


PeȘti: La serviciu dorești să te afirmi cu orice preț și acest lucru îți poate crea mici neînțelegeri cu colegii. Șefii îți vor aprecia propunerile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 25 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 23 Aprilie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 18 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 15 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 14 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 11 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 10 Aprilie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.431 secunde