HOROSCOP

172
HOROSCOP - horoscop2-1404995007.jpg

Articole recomandate

Berbec: Trebuie să fiți mai înțelegător cu partenerul de cuplu, chiar dacă el s-ar putea să vă dezamăgească într-o anumită situație. Oricine poate face o alegere greșită, la un moment dat.

Taur: Atmosfera tensionată de la locul de mun-că vă va da bătăi de cap. Mare grijă la comportamentul superiorilor! Colegii vă sar în ajutor.

Gemeni: Este o zi frumoasă pe plan amoros. Primiți multă afecțiune și înțelegere din partea persoanei iubite, iar acest lucru este exact ceea ce aveați nevoie.

Rac: S-ar putea să fiți neliniștit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul să vă faceți probleme. După-amiază, o rudă apropiată vă împrumută o sumă importantă sau vă propune o colaborare de pe urma căreia puteți câștiga bine.

Leu: Situația financiară nu este strălucită. Este nevoie de multă prudență. Pentru a trece de această etapă dificilă, trebuie să apelați la rude sau prieteni.

Fecioară: Mare atenție la problemele de sănătate mai vechi pe care le-ați neglijat. Este cazul să vizitați un medic și să aflați care este cauza problemelor de sănătate. Altfel, riscați să se acutizeze.

Balanță: Cele mai multe realizări pe plan profesional sunt posibile în domeniul artistic. Este recomandabil să dați tot ce e mai bun și să vă bucurați de lucrurile pe care le creați.

Scorpion: Situația financiară este destul de bună. Aveți posibilitatea să vă ocupați de plăți și să reglați lucrurile. Chiar și inițiativele financiare care nu păreau foarte bune devin acum promițătoare.

Săgetător: Viața sentimentală vă rezervă o mulțime de variante și de dumneavoastră depinde ce veți alege în final. Pe de o parte, puteți începe o relație serioasă, pe de altă parte, există și șanse de aventuri incitante.

Capricorn: Se pare că aveți dificultăți de concentrare. Nu vă apucați de mai multe lucruri în același timp, pentru că riscați să nu vă alegeți cu nimic bun. O rudă vă poate ajuta cu sfaturi înțelepte.

Vărsător: Trebuie să renunțați la conflicte și să aflați de unde a pornit cearta. Doar dacă veți ține cont și de părerile celorlalți veți reuși să calmați spiritele.

Pești: Familia este într-o situație delicată, iar dumneavoastră trebuie să o susțineți. Lucrurile se vor îndrepta abia de la jumătatea lunii și toată lumea va aprecia ajutorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 10 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 09 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 08 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 07 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 05 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 04 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 03 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 02 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 01 Iulie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 30 Iunie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.4959 secunde