HOROSCOP

193
HOROSCOP - horoscop3-1415968154.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ori e albă, ori e neagră. Vi se propune o colaborare avantajoasă, însă partenerul de viață nu vrea sub nicio formă să munciți peste program.

Taur: Sfârșitul de săptămână v-a găsit, în mod surprinzător, într-o formă de zile mari. Chiar și așa, menajați-vă sănătatea.

Gemeni: Dacă aveți în plan să cumpărați un obiect de valoare, uitați! Este o zi bună pentru proiecte și alte planuri de viitor.

Rac: Colaborările cu anumiți colegi de la locul de muncă devin anevoioase din cauza unor suspiciuni de sabotaj. Nu este cazul să vă îngrijorați, aveți capacitatea să depășiți această problemă.

Leu: Țineți neapărat să duceți la bun sfârșit o lucrare importantă. După-amiază, ar fi bine să acordați mai multă atenție celor tineri din familie.

Fecioară: Atunci când regulile partenerului de viață sunt prea stricte, relația devine fragilă. Purtați o discuție în acest sens.

Balanță: Partenerii de afaceri vă apreciază ideile originale și vă susțin inițiativele privitoare la o investiție. Profitați de acest context favorabil!

Scorpion: Intuiția vă ajută să aflați de ce și-a schimbat un prieten atitudinea față de dumneavoastră. Temperați-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvați nimic certându-vă!

Săgetător: S-ar putea să fiți nevoit să luați o decizie cu privire la asocierea într-o afacere. Sfaturile unei persoane cu experiență vă ajută să înțelegeți că avantajele financiare nu justifică timpul pierdut.

Capricorn: Vă dați seama că o femeie din anturaj vă invidiază. Nu este bine să provocați o discuție. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă discreție.

Vărsător: Relațiile cu partenerul de viață, cu prietenii și cum cei din familie sunt excelente. Vă recomandăm să fiți prudent în afaceri.

Pești: Sentimentele pe care le aveți azi pentru cineva din apropiere devin din ce în ce mai ample. Nu sunt recomandate călătoriile în interes personal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 11 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 10 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 06 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 04 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 03 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.6312 secunde