HOROSCOP

286
HOROSCOP - horoscop-1467288743.jpg

Articole recomandate

Berbec: Instinctul tău de a-i face pe oameni să se simtă bine eșuează azi, după ce câteva vorbe spuse fără rost creează un conflict de zile mari. Nu vei avea idee în primă fază cum să scoți cămașa, dar te vei descurca de minune.

Taur: Ai în plan o vacanță, dar pe ultima sută de metri se ivește o problemă care va întoarce totul cu susul în jos. Inițial, vei trece cu vederea toate problemele care apar, dar când gluma se va îngroșa, vei lua măsurile necesare.

Gemeni: Astăzi este o zi specială, pe care vrei să o celebrezi alături de partenerul de viață. Pui totul la punct, dar uiți un mic detaliu care te va da de gol. Fii foarte atent, ca să nu strici surpriza.

Rac: Glumele tale au fost amuzante, cândva, demult. Acum însă, au devenit chiar iritante. Cei din jur nu vor să îți spună adevărul, de teamă să nu reacționezi urât. Totuși, ar fi cazul să iei măsuri cât mai urgent.

Leu: Ai calități de bun lider, dar ai câteva lacune care te vor împiedica să evoluezi. Pune mâna și identifică pas cu pas ce inconveniente apar, ca să nu te trezești la urmă că nu știi ce pas greșit ai făcut.

Fecioară: Să fii un bun familist este dorința ta cea mai mare și cel mai greu de dus la bun sfârșit. Chiar dacă vrei să faci pe părintele perfect, simplul fapt că nu te ții de promisiuni te descalifică din start.

Balanță: Te simți împlinit pe toate planurile, dar parcă ceva îți lipsește. Din această cauză, te retragi în lumea ta, închizi ușile și hibernezi. Nu este o situație care te avantajează.

Scorpion: Rănile tale senti-mentale sunt greu de vindecat atâta timp cât cei din jur nu contenesc să îți amintească cât de greu ți-a fost să ajungi aici. Nu le-o lua în nume de rău, căci se văd pe ei înșiși în povestea ta de viață. Fii mai generos!

Săgetător: Partenerul de viață nu se arată prea interesat de cele spuse de tine, motiv pentru care îi vei face o adevărată scenă. Ar trebui să înțelegi că trece prin clipe grele și să nu mai judeci orice aparență.

Capricorn: Nu te mai compromite în situații care mai de care mai tensionate, căci stresul pe care îl vei acumula va fi ca o barieră în calea succesului. Uneori, un moment de respiro poate fi tratamentul perfect.

Vărsător: Ar fi bine dacă munca nu ar afecta relația cu persoana iubită. Dar cum acest lucru nu se întâmplă, te vezi nevoit să dai explicații amănunțite despre tot ce se întâmplă. Dar stai calm, vei fi înțeles perfect.

Pești: Grupul de așa-numiți prieteni pe lângă care te învârți cât este ziua de lungă te cam dezamăgește. Dar era doar o chestiune de timp până să se întâmple acest lucru. Gândește un plan util de evadare!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 30 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Iunie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 17 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.617 secunde