HOROSCOP

208
HOROSCOP - horoscop-1467380860.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi este o zi foarte norocoasă pentru tine căci se anunță o surpriză de zile mari, la care cei din familie au complotat zile la rând. Vei fi uimit să vezi cât de iubit ești de persoane la care nu te așteptai.

Taur: Nu te mai stresa din cauza unor situații care peste o zi sau două nu vor mai conta de niciun fel. Este drept că vei avea de înfruntat câteva situații controversate, dar tu, fiind un luptător, vei trece cu brio peste toate.

Gemeni: Ai șansa de a pătrunde într-o altă lume, asta pentru că vei face cunoștință cu un om care poate fi numit cu ușurință enciclopedie. Nu este de mirare că, în sfârșit, este ocazia perfectă să îți găsești jumătatea.

Rac: Nici astăzi nu vei reuși să duci la bun sfârșit planurile la care lucrezi de zile bune. Nu te mai crampona în situații controversate, chiar dacă dificultatea lor are un grad ridicat. Tu ai trecut prin mult mai multe și știi cum să faci față.

Leu: Orgolios din fire și plin de frustrări, nu vei reuși să impresionezi pe nimeni. Îți este din ce în ce mai greu să spui în față ce te deranjează, asta pentru că ai rănit cam mulți oameni cu criticile tale acide.

Fecioară: Ai mare grijă la secretele pe care le povestești unor prieteni căci riști să vezi că toate se vor transforma în informații publice. Ține-ți gura, căci nu este deloc spre binele tău. Anturajul nu te ajută să crești.

Balanță: Ești un om echilibrat de fel, dar stresul pe care trebuie să îl înduri astăzi te transformă într-un mic monstru. Faci pe șeful, nu reușești să te impui cum ai vrea, motiv pentru care nervii vor apărea fără doar și poate.

Scorpion: Te faci că plouă tocmai acum când oamenii au nevoie de tine. Este greu să o iei de la capăt, este adevărat, dar în asta constă puterea unui om. Așadar, fii mai curajos.

Săgetător: Nu contează de câte ori ai căzut, ci de câte ori te-ai ridicat. Știi și tu vorba asta din popor. Ar trebui să fii de acord cu ea și să nu te mai desconsideri atât de tare.

Capricorn: Nimic din ce ți-ai propus până acum nu te face mai fericit ca reușita de astăzi. Ești cu capul în nori de atâta fericire, și reușești să emani multă energie pozitivă.

Vărsător: Cei care stau în preajma ta au toate motivele să ciulească urechile. Ești un om care atunci când vorbește transmite cele mai frumoase lecții de viață. Bravo, ești un model!

Pești: Ori îți temperezi comportamentul vulcanic, ori riști să pierzi compania unui om drag ție. Ai de ales între aceste două lucruri, dacă vrei să fii în continuare beneficiarul celor mai bune sfaturi.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 01 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 21 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 18 Iunie 2016
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.5066 secunde