HOROSCOP

198
HOROSCOP - horoscop-1467637324.jpg

Articole recomandate

Berbec: Ziua nu mai începe cu ritualul tău, cel care te ajută să îți intri în ritm. Asta pentru că o mică problemă, apărută din senin, se transformă într-un adevărat circ. Îi vei lăsa pe toți cu gura căscată când le vei spune că ai rezolvat-o și pe asta.

Taur: Nu mai evita sfaturile unor oameni de succes. Tu crezi că ei îți vor răul, dar te înșeli drastic. Ai șansa să-ți crești valoarea doar ascultând ce spun unii dintre ei. Fii mai receptiv.

Gemeni: Ai în plan o escapadă romantică, poate puțin prea romantică, dar nu va strica, căci relația dintre tine și partenerul tău de viață are nevoie de o resuscitare, căci riscă să se stingă încet și sigur.

Rac: Este părerea ta și trebuie să ai pretenția ca cei din jur să respecte acest lucru. Chiar dacă nu este pe placul lor, nu au dreptul să te contrazică. În orice caz, deciziile tale nu au dat greș până acum, așadar nu se va întâmpla nici de această dată.

Leu: Atunci când zarurile au fost aruncate, tot ce poți să faci este să speri că lucrurile vor merge în direcția cea bună. În sens contrar, luptă-te să obții exact acele aspecte care te-ar avantaja. Tu decizi!

Fecioară: În calea unui om de succes nimic nu poate sta, acest lucru este clar. Dar când mentalitatea este una greșită, răul a fost făcut. Mai bine iei atitudine încă de la început, ca să fii pe poziții în caz de orice.

Balanță: Starea deplorabilă în care te afli este din cauza faptului că ai tot permis persoanelor să intre cu bocancii în viața ta. Ar fi cazul să setezi niște limite, căci în sens contrar ai toate șansele să suferi o cruntă depresie.

Scorpion: Prima parte a zilei este de-a dreptul stresantă. Trebuie să fii în mai multe locuri în același timp și nu ai nici cea mai vagă idee despre cum să îți prioritizezi activitățile în favoarea ta.

Săgetător: Încrâncenarea cu care privești lucrurile te face să fii respins de cei din jur, pe motiv că ești prea rigid și nu le dai spațiu să se exprime. Ar trebui să nu mai faci pe interesantul, căci tot tu ai de pierdut.

Capricorn: Te consideri un om norocos. Nu ai de ce să faci pe victima nici măcar acum când treci prin momente nu prea ușoare. Ești un privilegiat, dat fiind faptul că de cele mai multe ori, toate informațiile utile ajung la tine prima dată.

Vărsător: Atunci când în dis-cuție este adusă vorba despre bani, te schimbi la față. Și nu pentru că iei decizii pripite, ci pentru că faci lucrurile pe dos, fără a ține cont de părerile celor din jur.

Pești: Săptămâna a început în forță pentru tine, motiv pentru care ai decis să rămâi pe linia de plutire, fără a face vreun compromis. Nu este de mirare că astfel de lucruri ți se întâmplă numai ție. Ești prea superficial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 02 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 01 Iulie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Joi, 30 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 29 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Marţi, 28 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Luni, 27 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Sâmbătă, 25 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Vineri, 24 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Miercuri, 22 Iunie 2016
Stire din Fun : HOROSCOP
Pagina a fost generata in 0.5067 secunde