Horoscop

241
Horoscop - horoscop-1485868742.jpg

Articole recomandate

Berbec: Proiectul nou pe care l-ați demarat ar putea să vă aducă avantaje materiale substanțiale. Atenție, nu veți mai avea foarte mult timp liber la dispoziție.


Taur: Aveți o stare proastă. Nu vă mulțumește nimic și asta vă irită. Nu vă descărcați nervii pe cei din jur. S-ar putea să regretați mai târziu. Încercați să vă calmați. Cu răbdare se vor rezolva toate. 


Gemeni: Odihniți-vă mai mult! În ultima perioadă, ați avut parte de foarte mult stres. Nu vă mai consumați energia cu lucruri inutile. Petreceți mai mult timp cu partenerul de viață.


Rac: Cineva apropiat vă va dezamăgi. Petreceți mai mult timp cu persoana iubită. Astfel vă veți găsi echilibrul și puteți demara un proiect la care vă gândiți de mult timp. Împrejurările vor fi favorabile. 


Leu: Problemele financiare pe care le aveți vă frământă mult. În acest sens, vă puteți baza pe ajutorul unei peroane mai în vârstă. S-ar putea să primiți o primă. Ascultați sfaturile partenerului de viață. 


Fecioară: La serviciu riscați să vă certați cu un coleg. Nu vă pierdeți calmul. Lucrurile se vor rezolva de la sine și veți reuși să duceți la bun sfârșit ce ați început. Spre seară, veți petrece câteva clipe alături de persoane dragi care vă vor da alt tonus. 


Balanță: Pe plan sentimental nu stați foarte bine. Dacă nu vă controlați starea, s-ar putea să vă certați destul de rău cu partenerul de viață. Gândiți-vă bine înainte de a face acuzații! 


Scorpion: Ambiția de care dați dovadă nu vă ajută foarte mult să rezolvați problemele. Cereți ajutorul chiar dacă nu vă convine. Veți fi uimit de rezultatele obținute. Veți primi o veste minunată care vă va schimba viața. 


Săgetător: Aveți mai multă grijă de sănătate. Odihniți-vă! Se impune să faceți o pauză. Veți vedea că starea de spirit se va schimba, iar lucrurile se vor aranja cum vă doriți. 


Capricorn: Dimineață, aveți sentimente contradictorii cu privire la profesie și familie. După-amiază, reușiți să vă limpeziți puțin gândurile și petreceți momente plăcute alături de persoana iubită. 


Vărsător: Veți pleca în călătoria mult visată. Atenție la cum veți cheltui banii. Veți descoperi oameni noi și veți fi surprins cât de ușor veți socializa cu aceștia. Veți avea un tonus minunat. 


Pești: Energia din abundență pe care o aveți vă va ajuta să rezolvați problemele din cuplu. Vă veți găsi echilibrul și nu este rău dacă plecați într-o mică vacanță. Sănătatea este bună, dar nu o neglijați.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 30 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 27 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 26 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 23 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 19 Ianuarie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 1.1024 secunde