Horoscop

269
Horoscop - horoscop-1491135104.jpg

Articole recomandate

Berbec: Sentimentele tale vor fi mai profunde și, dacă vei reuși să-ți stăpânești dorința de a domina, vei avea ocazia să-ți consolidezi relația de dragoste. Dacă ești implicat într-o relație stabilă, partenerul ar putea avea o realizare.

Taur: De alergătură nu vei scăpa nici în această zi. Vei avea de rezolvat o mulțime de situații, iar sprijinul partenerului te va face să te simți mai ocrotit și mai încrezător.

Gemeni: În apartament ai putea face unele mici schimbări, ceea ce îți va îmbunătăți starea de spirit. Interesul tău pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obișnuit în această perioadă.

Rac: N-ar fi rău să acorzi ceva mai multă atenție sănătății. Vei avea parte de o zi agitată, cu evenimente care te vor ține cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu te vor privi personal.

Leu: Dacă ești implicat într-o relație stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situații dificile, ceea ce te va afecta și pe tine într-o bună măsură. N-ar fi exclus nici să fie obligat să plece la un drum.

Fecioară: Șansele de a avea realizări în plan sentimental sunt mari, dar sunt condiționate de diplomație. În cazul în care ai de luat decizii importante, ar fi bine să te sfătuiești cu cineva de încredere.

Balanță: Relația cu cei din jur este bună și faptul că poți miza pe sprijinul lor te face să te implici în chestiuni deosebite. Poți să te implici în activități intelectuale pentru că te favorizează. 

Scorpion: Colaborările ți-ar putea aduce unele satisfacții în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari. Călătoriile te vor avantaja, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment.

Săgetător: Entuziasmul afectiv este la limita superioară, așa că petrecerea timpului liber în com-pania partenerului de suflet va fi o plăcere. Din păcate, programul tău pentru timpul liber nu va fi cel pe care ți-l dorești, dar reușești să faci loc și distracției.

Capricorn: Nu te simți în largul tău, ești nemulțumit de tot ce se întâmplă la serviciu, dar ai tendința de a exagera. Sănătatea nu este punctual tău forte, așa că ar fi de preferat să nu te suprasoliciți.

Vărsător: Tot ceea ce ține de călătorii te favorizează din toate punctele de vedere. În cazul în care dorești să pleci într-o călătorie în străinătate, ai toate șansele să primești aprobările sau actele necesare.

Pești: Relația cu prietenii evoluează excelent. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activități sociale care îți vor da posibilitatea de a te relaxa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Aprilie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 31 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 30 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 28 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 27 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 25 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 24 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 22 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 21 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 20 Martie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.621 secunde