Horoscop

291
Horoscop - horosco-1506439174.jpg

Articole recomandate

BERBEC: Ziua începe cu dezvăluiri incendiare, pe care nu le vei crede inițial, dar care se vor dovedi total adevărate. Ai surse care te informează bine de tot, astfel încât să faci legătura cu fapte din trecut. Remarci că adevărul a fost mereu undeva la mijloc, iar tu poate prea radical. 


TAUR: Nu te mai compara la nesfârșit cu alții, căci acest gest te va băga în depresie. Este normal să fii diferit, dar și mai normal este să accepți lucrul acesta. Fii original și rezultatele nu vor înceta să apară. 


GEMENI: Prietenia ta cu o persoană mai în vârstă se va încheia într-un mod deloc frumos, asta pentru că diferențele de opinie sunt flagrant de mari. Între voi există o prăpastie imensă, pe care nimic nu o poate umple. Așadar, fiecare pe drumul lui. 


RAC: Răbdarea nu este punctul tău forte, și totuși îți dai toată silința să devii un om echilibrat. Nu mai încerca să obții lucruri alegând calea ușoară, căci vei regreta când vei vedea că rezultatele nu sunt de durată. 


LEU: Ai primit o veste care te cam ține pe loc. Nu știi pe ce drum să o iei astfel încât să fii sigur că alegerea este cea mai bună. Reflectează câteva zile la tot, și abia după aceea dă un răspuns. Nu ai de ce să te grăbești. Este în avantajul tău. 


FECIOARĂ: Vrei să faci fericită multă lume, dar de sufletul tău ai uitat cu desăvârșire. Lucru pe care îl vei regreta în cel mai scurt timp. Nu uita să fii fericit. Totul începe cu tine, nu cu ceilalți. Și să știi că acesta nu este egoism!


BALANȚĂ: Șansele de a da greș luând o decizie pripită cresc foarte mult, așa că ai mare grijă să fii pe fază și să nu fii de acord cu tot ce ți se propune. Filtrează-ți responsabilitățile și distribuie-le în mod egal, nu mai lua chiar totul asupra ta. 


SCORPION: Traversezi o perioadă nu tocmai roz, dar acest lucru se întâmplă tocmai pentru că vrei să le faci tu pe toate pe toate, fără niciun ajutor din exterior. Din păcate, acest lucru nu este posibil. 


SĂGETĂTOR: Nu te abate de la planul tău de acțiune, chiar dacă cei din jur încearcă să te destabilizeze și să te convingă că nu ești pe drumul cel bun. Înainte de orice altceva, ascultă-ți inima și ai grijă să faci exact ce simți tu că este mai bine pentru tine. 


CAPRICORN: Ești pe punctul de a încheia un capitol vechi din viața ta, iar cei din jur sunt cu totul lângă tine. Ai cei mai minunați prieteni. Fără ei, viața ta ar fi gri și posomorâtă. Ideal ar fi să le mai mulțumești din când în când. 


VĂRSĂTOR: Chiar dacă din punct de vedere financiar astrele nu te favorizează deloc, nu trebuie să pui la suflet acest aspect. Asta pentru că ziua de miercuri este una plină de noroc pentru tine.


PEȘTI: Familia este cea care te susține în orice problemă, motiv pentru care ești atât de recunoscător încât vrei să schimbi modul în care te raportezi la fiecare membru. Începi să fii mai prezent în viața lor. Vei avea parte de o surpriză mare după toate schimbările prin care vei trece. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 19 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 14 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.6714 secunde