Horoscop

270
Horoscop - horosco-1506522843.jpg

Articole recomandate

Berbec: Deși sunteți foarte preocupat cu probleme personale, vă sfătuim să luați o mică pauză. Acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale! Vă sfătuim să amânați schimbările planificate pentru azi și să vă deconectați. 


Taur: Sunt șanse mari să se petreacă schimbări importante, care vă vor oferi mari satisfacții. Aveți succes pe plan artistic și social datorită personalității puternice și activității intelectuale susținute. Spre seară, luați o decizie majoră în ceea ce privește relațiile sentimentale. 


Gemeni: Deși aveți multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajați sănătatea. Încercați să vă odihniți mai mult! În casă, aveți ocazia să faceți schimbări importante. Sunteți tentat să cheltuiți cam mult. 


Rac: Treceți printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar și al câștigurilor materiale. Astăzi, aveți succes în tot ce faceți. Relațiile cu partenerul de viață sunt foarte bune. 


Leu: Vă bucurați de armonie în familie și aveți succes în toate activitățile legate de cămin. Capacitatea de comunicare este excelentă și vă ajută să rezolvați mai ușor problemele. Puteți face planuri de viitor. 


Fecioara: Sunteți nevoit să vă schimbați programul de mai multe ori. În prima parte a zilei, aveți de făcut mai multe drumuri scurte în interesul partenerului de viață și pentru cămin. Astăzi, puteți rezolva mai ușor problemele financiare. 


Balanță: Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât și sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană care vă farmecă din prima clipă. Nu este exclus să legați o prietenie de durată. 


Scorpion: Ar fi bine să amânați întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. Vă sfătuim să acordați mai multă atenție familiei. După-amiază, vă pregătiți pentru o călătorie în interesul familiei. 


Săgetător: Aveți mari șanse de reușită în toate activitățile legate de cămin și de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneți, dar ar fi bine să țineți cont și de părerile lor. Nu vă angajați în mai multe activități în același timp! 


Capricorn: Relațiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, însă, starea de confuzie și atmosfera tensionată vă predispun la greșeli. Evitați discuțiile în contradictoriu. Vă sfătuim să acordați mai mult timp odihnei. 


Vărsător: Intenționați să faceți o vizită la rude. Va sfătuim să o amânați, pentru că există riscul să nu decurgă așa cum v-ați dori. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu vă pripiți în luarea unei decizii! 


Pești: Astăzi, vă sfătuim să vă odihniți, chiar dacă aveți multe probleme de rezolvat. În primă parte a zilei, sunteți tentat să cheltuiți o sumă mare de bani. Fiți prudent! Nu este un moment favorabil investițiilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 25 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 23 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 22 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 21 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 20 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 19 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 18 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 16 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 15 Septembrie 2017
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4798 secunde