Horoscop

198
Horoscop - horoscop3-1521382860.jpg

Articole recomandate

Berbec: Nu poți înțelege concret ce vor cei din jurul tău. Unii sunt prea vocali, dar nu spun nimic, alții tac, însă ai vrea să știi ceea ce gândesc cu adevărat. Ai prefera ca toată lumea să-și exprime punctul de vedere într-un mod cât mai concis.

Taur: Iubirea este cel mai bun remediu împotriva monotoniei, atât pentru tine, cât și pentru persoana de lângă tine, atunci când nu sunteți în cea mai bună formă fizică și psihică. Atunci când iubești, uiți de toate problemele din jurul tău.

Gemeni: Este o zi perfectă pentru tine datorită oamenilor de care te înconjori. Poți interacționa cu oameni care gândesc și acționează la fel ca tine. Puteți face echipă în tot felul de activități interesante.

Rac: Uneori, sentimentele de afecțiune pot fi exprimate și altfel decât ești tu obișnuit. Intervin involuntar gesturi de gelozie, posesivitate, ranchiună, însă toate acestea denotă o iubire imensă. Controlează-ți reacțiile!

Leu: Este un moment în care ai dori să lași lucrurile să curgă de la sine. Ești foarte curios ce ți-a pregătit destinul. Vei păși într-un alt stagiu al ascensiunii tale spirituale.

Fecioară: Atmosfera plăcută din sânul familiei este cel mai de preț aspect al vieții tale, la această oră. Schimbul de vorbe frumoase atinge un alt nivel și îți inspiră un sentiment de optimism major.

Balanță: Ești în fața unui eveniment care te entuziasmează la maxim, dar te și emoționează. Ceva te îndeamnă să faci pași în față, în același timp ai momente în care ceva îți spune să te retragi. Cel mai bine ar fi să te lași purtat de val.

Scorpion: Dacă te înconjori de oameni negativiști sau pesimiști, este normal să-ți influențeze și ție starea. Așa că vei avea o zi, pe calapodul celor avute de prietenii tăi. Trebuie să ai curajul să ieși din aceste medii până nu va fi prea târziu.

Săgetător: Nu rămâne în cadrul unui proiect dacă simți că acesta nu are perspective de reușită. Uneori, este mai important să simți momentul prielnic de a abandona, decât de a încerca să resuscitezi ceva.

Capricorn: Ai foarte multe motive de bucurie. Primești de la cei din jurul tău semnale reale de apreciere. De asemenea, pe plan emoțional, o îmbrățișare la momentul potrivit va fi pansament pentru sufletul tău.

Vărsător: Un moment bun de a te reîntoarce la vechile obiceiuri ce-ți aduceau numai beneficii. Ești pregătit de noi transformări ce-ți vor remodela existența, personalitatea, întregul stil de viață.

Pești: Dacă observi nervozitate în mediul în care activezi, cel mai bine ar fi să te retragi. Fă un pas în spate sau în lateral, evită să te interpui între săgețile aruncate în ambele tabere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 16 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 15 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 13 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 12 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 10 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 09 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 08 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 07 Martie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4368 secunde