Horoscop

248
Horoscop - horoscop-1538745221.jpg

Articole recomandate

Berbec: Astăzi sunt șanse de a obține beneficii materiale importante. Mai mult decât atât, la o întâlnire cu prietenii, este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care vă poate ajuta în afaceri.

Taur: Vreți bani în plus? Un prieten v-ar putea propune să vă asociați într-o afacere. Deși nu se întrevede nicio dificultate importantă, astrologii vă sfătuiesc să analizați cu mare atenție propunerea.

Gemeni: Este posibil ca astăzi să fiți mai morocănos, din cauza unor probleme întâmpinate în plan sentimental. Relațiile cu prietenii ar putea avea și ele de suferit, probabil din cauză că i-ați cam neglijat.

Rac: A venit timpul să faceți o călătorie în interes personal sau de afaceri, care vă prilejuiește descoperirea unei noi surse de venituri. Nu este exclus ca o persoană importantă să vă dezvăluie informații valoroase.

Leu: Contextul astral de azi favorizează relațiile cu cei din jur, atât în plan profesional, cât și în societate și în familie. Mai târziu, în cursul zilei, este posibil să vă întâlniți cu o veche cunoștință.

Fecioară: Conjunctura astrală este favorabilă azi schimbărilor importante. Totodată, sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante și consolidarea relațiilor cu cei apropiați.

Balanță: De dimineață, partenerul de viață vrea să vă facă o surpriză plăcută. Apoi, peste câteva ore, o persoană apropiată v-ar putea invita să petreceți după-amiaza împreună.

Scorpion: În acest week-end, puteți face o serie de schimbări, atât în plan social, cât și în privința relațiilor sentimentale. În plus, este o zi tocmai bună pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le planificați au șanse mari să fie rentabile.

Săgetător: În cursul dimineții, s-ar putea să încasați o sumă de bani care vi se cuvine dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, este posibil ca o persoană mai în vârstă să vă propună o nouă colaborare.

Capricorn: Se pare că ați decis să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră socială și profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relațiile cu persoanele mai tinere din anturaj, precum și călătoriile în interes personal.

Vărsător: Pentru nativii din această zodie, este o zi bună pentru a începe noi proiecte profesionale și pentru a face planuri de viitor.

Pești: Capacitatea de comunicare este excelentă azi și vă poate ajuta să vă faceți chiar remarcat în societate. Rămâneți însă cu picioarele pe pământ!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 04 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 03 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 02 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Luni, 01 Octombrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Vineri, 28 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Joi, 27 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Miercuri, 26 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Marţi, 25 Septembrie 2018
Stire din Fun : Horoscop
Pagina a fost generata in 0.4679 secunde