Cât cântărește sexul într-o relație?

391
Cât cântărește sexul într-o relație? - catcantarestesexul-1396363544.jpg
Dacă femeia este mulțumită de actul sexual și-l va dori și-și va aprecia partenerul, iar bărbatul va fi mult mai implicat și mai atent în relație, dacă partea sexuală este satisfăcătoare.


Cu cât intimitatea este mai solidă, cu atât mai mari sunt șansele ca cei doi parteneri ai cuplului să obțină ceea ce doresc: el obține o femeie senzuală și pasională, iar ea un bărbat afectuos și protector. Sigmund Freud afirma că sexul este la fel de important ca și mâncarea, apa și somnul, susținând ideea că oamenii au nevoie de sex pentru a funcționa normal, atât în cadrul societății, cât mai ales în cadrul cuplului. 


Un cuplu are un conținut sexual implicit. Sexualitatea este o energie care definește orice ființă vie, cu atât mai mult un tânăr de 19 ani. Nu putem vorbi despre un cuplu funcțional în afara sexului, mai ales la această vârstă, când necesitățile hormonale sunt prioritare.


Totuși sexul este important într-o relație mai ales pentru legătura fizică, emoțională și afectivă, nu doar pentru echilibrul hormonal. Și chiar dacă ne referim exclusiv la hormoni, și aceștia au un rol activ în consolidarea emoțională a relației.(sursa:www.csid.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Sex intens de prima dată? Află cum!
Marţi, 01 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Scapă de gelozie în patru pași!
Luni, 31 Martie 2014
Stire din Life and Style : Ce îi incită pe bărbați
Pagina a fost generata in 1.0411 secunde