Sex intens de prima dată? Află cum!

362
Sex intens de prima dată? Află cum! - sexintens-1396363636.jpg
Există oameni care comunică unul cu altul datorită unei anumite afinități și se simt atrași reciproc din punct de vedere fizic încă de la prima vedere, dar cum pot fi ei siguri că prima lor întâlnire sexuală nu va fi un foc de paie care se va sfârși prin stingerea completă a pasiunii? Iată o scurtă listă de sfaturi pentru ca următoarea întâlnire amoroasă să nu devină doar o combinație neplăcută de homoni.


Sfaturi pentru Ea


 Nu  te lăsa păcălită de prima impresie în cazul unui bărbat care se dovedește a fi foarte pasional și, asemenea unui leu în cușcă, vrea să te atingă imediat ce se apropie de tine, în special dacă încearcă să facă acest lucru chiar de la prima întâlnire. În general, ar trebui să cauți un bărbat mai reținut, nu prea îndrăzneț, deoarece acesta va fi cu siguranță un bărbat care îți va respecta nevoile.


 Ascultă-ți instinctele. Observă-ți dorința de a-l îmbrățișa sau proteja. Dacă aceste impulsuri se ivesc spontan, nu le reprima.


 Unii bărbați se excită puternic și știu cum să seducă eficient, dar alții nu. Cel mai bun lucru este să nu te simți frustrată după o întâlnire erotică, crezând că o primă experiență eșuată ar putea împiedica o relație viitoare completă.
Dacă îl dorești cu adevărat din punct de vedere fizic, încearcă să-l săruți. Dacă este bărbatul potrivit mângâierile lui vor fi blânde și senzuale și nu va încerca să-ți atingă imediat sânii sau alte zone erogene. Mai degrabă el îți va testa dorința și, apropiindu-se pas cu pas, va răspunde la permisiunea pe care i-o acorzi. De asemenea, el va aștepta răspunsul tău la mângâieri, sesizând care sunt locurile cele mai sensibile din punct de vedere erotic, în funcție de reacțiile tale. Aceștia sunt bărbații cei mai perspicace și cei care te vor ajuta cu adevărat să te bucuri de experiența erotică.
Sfaturi pentru El


 Există un prototip al femeii superatractive, dominatoare, ce este o capcană pentru bărbații neavizați. Ea pare că se mișcă precum o leoaică în căutarea perechii, seduce prin felul în care vorbește, prin modul în care își mișcă  picioarele sau fusta în mod inconștient și prin felul în care provoacă jucăuș. Nu ai încredere în ea dacă te urmărește și îți arată deschis că te dorește. Acesta este un avertisment că ești din nou pe cale să sări în prăpastie. Bineîțeles că va fi o partidă de sex extraordinară, dar apoi vei fugi pe prima ușă care îți iese în cale. Din nou, te vei simți golit și te vei întreba: "Chiar trebuie să fiu un Superman?"


 Pune-ți următoarea întrebare: "Pe cine trebuie să satisfac?" Poate că ți-ai mai pus și anterior această întrebare. Chiar dacă legendele și povestirile îți spun altceva, după prima întâlnire sexuală, un bărbat simte nevoia să fie protejat. El trebuie să fie sigur că partenera s-a simțit bine și că el a ajutat-o să se bucure de actul sexual.


 Evident că nu vei dori doar să adaugi încă un orgasm la lista ta. Din acest motiv ar trebi să observi atent femeia din fața ta. Miroase-i parfumul și mângâie-i delicat pielea până când simți că puteți deveni un singur corp. Dacă nu ești sigur că e bine să faci acest lucru acum, învață să aștepți un moment mai bun.


 Nu te grabi. Nimeni nu va considera că nu ești suficient de bărbat. Totul nu este decât un test al propriei satisfacții și, uneori, merită să aștepți ceva mai mult.(sursa:www.csid.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Scapă de gelozie în patru pași!
Luni, 31 Martie 2014
Stire din Life and Style : Ce îi incită pe bărbați
Pagina a fost generata in 0.2939 secunde