Cinci trucuri să-ți faci iubitul să te asculte

361
Cinci trucuri să-ți faci iubitul să te asculte - 5trucuri-1396436915.jpg
Ii senzația că niciodată nu te ascultă, de parcă ai vorbi în fața unui perete? Este cazul să schimbi strategia. Află ce schimbări trebuie să faci pentru ca iubitul tău să fie mai atent când îi spui lucruri importante. Iată cinci dintre ele:


1. Cât vorbești?


Se spune că femeile vorbesc mult, ceea ce nu este departe de adevăr. Când vine vorba de bărbați, însă, situația este alta. Deși există și bărbați care nu tac o clipă, cei mai mulți nu sunt "vorbitori" de meserie și nici nu prea îi apreciază pe cei care vorbesc fără întrerupere.
Deci primul pas pentru ca iubitul tău să te asculte este să analizezi cât vorbești, iar dacă îți este greu să te autoevaluezi, fă un sondaj de opinie printre cunoscuți. Cea mai mare problemă în situația în care ești o vorbăreață notorie este aceea că oamenii obosesc să te asculte, iar cel care obosește cel mai mult și cel mai repede este fix el, iubitul tău. 


2. Test de atenție


Când ai ceva important să îi spui, asigură-te că ai parte de toată atenția lui. De exemplu, dacă este la computer și îți dă răspunsuri monosilabice, este evident că aude, dar nu ascultă. În acestă situație, roagă-l să facă o pauză de câteva minute ca să puteți vorbi.


3. Cum vorbești?


Poate pentru tine detaliile sunt extrem de importante, dar când incluzi cât mai multe în discuția ta, îl "pierzi" pe parcurs. De exemplu, dacă vrei să îi povestești cum a decurs întâlnirea ta cu cea mai bună prietenă și începi prin a-i descrie cu lux de amănunte ce pantofi senzaționali purta, este posibil să-l plictisești din start.
Imaginează-ți că pentru el, subiectul prezintă atâta interes cât ar prezenta pentru tine transferurile unei echipe de fotbal...
4. Momentul potrivit


Și pentru că a venit vorba de fotbal, este esențial să alegi momentul potrivit pentru a iniția discuții importante. De exemplu, dacă este un microbist înfocat, nu ai nicio șansă să te faci ascultată în timpul unui meci. Ar fi mai bine să aștepți finalul. De asemenea, evită să deschizi subiecte sensibile când pare supărat sau nervos, când este grăbit sau când tocmai a ajuns de la serviciu. Relaxarea face minuni în orice problemă, de aceea amândoi trebuie să fiți într-o stare cât mai bună pentru a discuta constructiv.(sursa:www.eva.ro)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Vaginoplastia - o operatie
Miercuri, 02 Aprilie 2014
Stire din Life and Style : Sex intens de prima dată? Află cum!
Pagina a fost generata in 0.5428 secunde