După ce tânjesc bărbații

482
După ce tânjesc bărbații - dupacetanjescbarbatii-1387817935.jpg
Bărbații sunt ființe vizuale, se știe, mult mai sensibili la imagini decât noi. Poate de aici vine și "dependența" lor de filme porno, de neexplicat pentru unele femei. Pentru ei, ceea ce văd e aproape la fel de bun ca ceea ce primesc. Așa că nu ezita să te dezbraci senzual în fața lui, să te mângâi și să te atingi.

Dar la fel de excitant poate fi și să lași pe tine puține haine, în special lenjeria intimă, deoarece astfel îi stârnești imaginația. Alte "priveliști" minunate pentru el: poziția femeia deasupra sau să faceți sex în fața unei oglinzi.

Vrea sex pe nepusă masă

Să inițiezi o partidă de sex când se așteaptă mai puțin e cel mai bun mod de a-i arăta cât de mult îl dorești. Orgoliul lui va fi satisfăcut la maxim să știe că iubita lui nu se poate abține când îl vede. Dacă faceți sex numai acasă ori numai la anumite ore, n-o să-l mai surprinzi cu nimic. Poți să-l atragi într-o cameră îndepărtată când sunteți la o petrecere, sau să trageți pe dreapta când sunteți în mașină, noaptea, în locuri mai puțin circulate.

Vrea să fii "fată rea"

Asta nu înseamnă să flirtezi cu alții sau să-ți creezi o imagine de ușuratică. Înseamnă să fii "fată rea" când ești cu el, în intimitate. Preia controlul când te simți curajoasă, smulge hainele de pe el, mușcă-l de umăr când simți că ajunge la orgasm, propune-i poziții pe care nu le-ați mai încercat, în locuri pe care nu le-ai mai încercat.

(Sursa: www.femeia.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Fun : Prima partidă de amor…
Pagina a fost generata in 0.5913 secunde