Înnebunește-l cu sânii tăi! Cum să-ți folosești bustul, indiferent de mărime, pentru a-ți excita iubitul

2968
3
Înnebunește-l cu sânii tăi! Cum să-ți folosești bustul, indiferent de mărime, pentru a-ți excita iubitul - innebunestelcusanii-1395843428.jpg
Sanii sunt o "arma" pe care majoritatea femeilor stiu sa o foloseasca pentru a atrage atentia. Iata cateva idei cu care il poti innebuni pe iubitul tau cu ajutorul lor.


Umbla topless prin apartament


Iubitului tau ii plac sanii tai, cu siguranta. Nu-i mai ascunde in sutien si sub vrafuri de haine cand sunteti doar voi doi acasa. Poarta un maiou fara sutien, stai doar in sutien sau, si mai bine, ramai topless. Provoaca-l cu sanii tai. Adu-i aminte ca vrea sa ii atinga, sa ii suga, sa ii stranga intre degete. Dar ai grija sa nu exagerezi si sa-i expui prea des, pentru ca altfel elementul de inedit va disparea.


Ai grija sa ai sfarcurile erecte


Barbatii sunt innebuniti dupa sfarcuri, chiar daca sunt sub un maiou, dar mai ales cand sunt chiar in fata lor. Daca in apartament e frig, se vor intari singure. Daca nu, fa-le tu sa se intareasca. Poti merge de la dus direct la iubitul tau, ceea ce inseamna ca se vor intari de la sine - temperatura din dormitor sau din sufragerie este, cu siguranta, mai scazuta decat cea din baia aburita. Astfel, nu doar ca il vei innebuni cu sanii tai, dar si cu sfarcurile tale.


Pune-ti frisca, ulei sau sirop de ciocolata pe sani


Daca vrei sa-l innebunesti cu adevarat pe iubitul tau, pune-ti ceva sexy pe sani, ca frisca, sirop de ciocolata sau ulei pentru bebelusi. Imaginea sanilor tai uleiosi il va excita mai mult decat iti poti imagina. Fa miscari pasionale si lasa-l sa-ti linga frisca sau ciocolata de pe sani. Daca ai sanii suficient de mari, iti poti linge si tu putin din frisca, ceea ce il va innebuni garantat.


Maseaza-ti sanii si maseaza-i corpul cu ei


Imaginea unei femei care isi maseaza sanii si isi strange intre degete sfarcurile fac barbatii sa-si iasa din minti, asa ca iti recomandam sa incerci acest lucru. Cand faci acest gest, linge-ti usor buzele si priveste-l intens - daca aceasta combinatie senzuala iti iese fara sa arate ca intr-un film porno ieftin, il vei stimula si il vei excita la maximum. Dupa ce ai terminat cu automasajul, treci la corpul lui. Maseaza-i fata, pieptul, penisul sau testiculele cu sanii tai. Nu te grabi - lasa-i sa-i simta peste tot pe corpul lui. Inainte sa faci asta, pune putin ulei de bebelusi pe ei, pentru a-i face si mai sexy si pentru a-i ajuta sa alunece si mai usor.(sursa:www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

offffffffffffff
27 martie 2014
depinde de sani

acum vreti sa excitati un barbat cu sani care atirna? etc..... Si depinde si de barbat. Unii nu sunt excitati de sani, desi privirile se indreapta automat spre ei. Unii agreeaza laptariile, altii torsul... altii sunt hipnotizati de ochi... sunt multe zone ce pot excita un barbat. Trebuie sa le aflati la fiecare, caci nu sunt toti la fel... Si... atentie cum umblati prin casa, mai poate pica si un musafir, un vecin ceva...(laptarul, postasul, rezidentul de zona etc.) Nu e recomandabil ca barbatul sa va prinda in tinute lejere cu ei! Si nu uitati: astea sunt trucuri care pot atrage un barbat in mrejele dvs. dar nu- pastreaza, daca nu mai aveti si alte argumente. (Economice, intelegere, sinceritate, dialog, tandrete, buna gospodina si cel mai important, fidelitate.) Eu va urez bafta la vanatoare!

kelly nakisha
27 decembrie 2017
how i win back my husband

Buna ziua numele meu este nakisha Vreau sa va alaturati tuturor sa-i multumesc acestui om pentru restaurarea casei mele cu ex-sotia mea care ma arunca pentru o alta femeie timp de 5 ani. La început nu am crezut DR OGUDUGU va fi capabil să mă ajute să câștige înapoi SOT mea EX din cealaltă femeie, dar pentru că eu încă îl iubesc și au nevoie de el în viața mea .. Eu lucrez și să urmeze DR OGUDUGU instrucțiuni și mă surprinde că după 3 Zilele petrecerii vrajii și colaborarea cu DR OGUDUGU, Ex-HUSBAND-ul meu mi-a cerut să-i cer iertare și să uit tot ce mi-a făcut pentru că încă mă iubește ... acum eu și soțul meu ne întoarcem împreună și suntem foarte fericit cu noua noastra viata ... toate datorita DR OGUDUGU pentru marea munca pe care a facut-o pentru mine .. Promit sa imi impartasesc intotdeauna munca sa buna intregii lumi largi si daca vreun corp este acolo trecand prin orice relatie dificultati ar trebui contactați-l prin e-mail: [email protected] sau whatsapp +2349097050691 De asemenea, se specializează pe următoarele probleme (1) Dacă doriți ex-spate. (2) dacă aveți întotdeauna vise rele. (3) Vrei să fii promovat în biroul tău. (4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine. (5) Dacă vreți un copil (6) Vrei să fii bogat. (7) Vrei să îți ceri soțul / soția să fie al tău pentru totdeauna. (8) Dacă aveți nevoie de asistență financiară. (9) Îngrijire pe bază de plante.  contactați DR OGUDUGU prin e-mailul său pentru o soluție totală [email protected]

Sabina
5 iulie 2022
Om Mare

Multumesc Dr Ogundele! Soțul meu a vrut să divorțeze pentru că se vedea cu o altă femeie, am aflat despre un vrăjitor grozav. După munca doctorului Ogundele, soțul meu a anulat procesul privind divorțul. Și ne-am întors acasă după 24 de ore și acum suntem fericiți împreună. I-am spus doctorului Ogundele că îi voi împărtăși munca bună, de aceea împărtășesc asta aici pentru ca oamenii să știe despre acest om mare și cinstit, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme, îi puteți scrie pe WhatsApp și Viber Chat: +27638836445. Numele meu este Sabina.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Martie 2014
Stire din Life and Style : Cheia pentru o relație împlinită
Sâmbătă, 22 Martie 2014
Stire din Fun : Cowboy-ul și tipa sexy
Pagina a fost generata in 0.3914 secunde