Adina Buzatu riscă 8 ani de închisoare pentru o evaziune fiscală de 100.000 de euro

368
Adina Buzatu riscă 8 ani de închisoare pentru o evaziune fiscală de 100.000 de euro - adinabuzatu-1350977179.jpg
Adina Buzatu are mari probleme cu legea în această perioadă. Stilista s-a ales cu un dosar penal de evaziune fiscală și se pare că suma pe care ar datora-o bugetului de stat, prin neplata taxelor și impozitelor, este de 100.000 de euro.

Există posibilitatea ca Adina Buzatu să fie pedepsită cu închisoarea sau, în cel mai bun caz, cu o amendă, scrie Libertatea. Dacă prejudiciul adus statului român trece de 100.000 de euro, stilista riscă închisoarea între 2 și 8 ani.

"Suma în cauză nu este finală. Până acum, în urma expertizelor financiar-contabile, a fost descoperită o fraudă de cel puțin 100.000 de euro, bani nevirați, conform legii privind comerțul cu haine din import, la bugetul de stat. Adina Buzatu, care este cercetată penal pentru evaziune fiscală, nu recunoaște nimic", au dezvăluit surse judiciare. Anchetatorii așteaptă, ca un prim pas din partea stilistei, ca aceasta să ceară, la rându- i, o expertiză financiar- contabilă a actelor care, cel puțin acum, îi sunt potrivnice.

În magazinele deținute de Adina Buzatu, care îmbracă vedete renumite din peisajul monden autohton, ar fi fost vândute, la prețuri de haine originale ale unor mărci celebre, haine contrafăcute, importate din Turcia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2471 secunde