Andreea Mantea s-a cuplat cu un coleg de emisiune

4229
Andreea Mantea s-a cuplat cu un coleg de emisiune - mantea-1312923153.jpg
La jumătatea lunii mai a acestui an, în momentul în care a semnat contractul de colaborare cu postul de televiziune Kanal D, Andreea Mantea declara că este foarte fericită să se alăture acestei echipe. De atunci și până acum sentimentele sale față de locul de muncă par să aibă un trend ascendent, dacă ar fi să ne luăm după zvonurile apărute.

Se pare că frumoasa prezentatoare a emisiunii "Nuntă cu Surprize" s-a atașat foarte mult de colegii săi, în special de producătorul Răzvan Cișmigiu, cu care ar avea o relație. Dacă până nu demult Andreea Mantea avea standarde ridicate în ceea ce privește bărbații, și în special în legătură cu situația financiară a acestora, se pare că acum focoasa brunetă s-a orientat către sufletul acestora, mai mult decât spre portofelul lor.

Conform spuselor câtorva dintre angajații postului de televiziune, Andreea Mantea s-a lăsat dusă de val și a flirtat cu Răzvan, după ce petrecuseră împreună câteva ore bune la filmări. Mai mult decât atât, lucrurile nu s-au oprit la simple declarații, cei prezenți fiind martorii unor scene de tandrețe, în care cei doi s-au sărutat pătimaș.

Chiar dacă s-au lăsat pradă instinctului de moment, cei doi vor să țină cât mai discretă relația, ba mai mult decât atât, au început să se ferească și de colegii de emisiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3559 secunde