Cinci boli care se pot vindeca prin sex

1447
Cinci boli care se pot vindeca prin sex - sex-1338989367.jpg
Sexul face minuni - întărește inima, scade nivelul de colesterol, ne ajută să pierdem în greutate, ameliorează durerea provocată de artrită și simptomele premenstruale. Unii experți susțin că sexul regulat este cheia pentru o tinerețe veșnică și o bună sănătate fizică și psihică a fiecărui individ. Este dovedit științific că sexul are efecte de vindecare, în special în cazul unor afecțiuni de origine psihosomatică, dar ameliorează și vindecă și multe ale probleme de sănătate.

Sex pentru o inimă puternică

În timpul sexului, respirația devine mai profundă și mai rapidă, ceea ce crește cantitatea de oxigen și sânge și astfel, întărește inima noastră. În timpul actului sexual, cantitatea hormonului feminin estrogen, care este cunoscut pentru efectele sale benefice asupra inimii, de asemenea crește.

Sexul păstrează colesterolul la un nivel scăzut

În timpul sexului, nivelul de colesterol crește la bărbați, ceea ce ajută la întărirea mușchilor și oaselor și, în același timp, scade nivelul colesterolului.

Sexul face artrita mai puțin dureroasă

Sexul te poate ajuta să scapi de dureri de cap și durerile cauzate de artrită. Dacă ești adesea stresat, nu există terapie mai bună decât sexul. De asemenea, este benefic pentru sănătatea prostatei.

Sex pentru pierderea în greutate

Experții susțin că sexul o dată pe săptămână arde 7500 de calorii pe an, ceea ce echivalează cu a alerga 120 de kilometri.

Sexul face din SPM istorie

Cercetările au confirmat faptul că sexul ameliorează problemele menstruale. Din mai mult de 1000 de participanți, cei cu o viață sexuală regulată s-au plâns de dureri premenstruale și menstruale mai puțin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Monden : Șase semne clare că a avut orgasm
Marţi, 05 Iunie 2012
Stire din Monden : De ce doare sexul?
Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Monden : Sexul care duce la despărțire
Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Fun : Ce face viagra din om…
Pagina a fost generata in 3.0333 secunde