Costi Ioniță, surprins de succesul piesei sale la selecția pentru Eurovision

371
1
Costi Ioniță, surprins de succesul piesei sale la selecția pentru Eurovision - manuelaharabor-1331562724.jpg
Compozitorul Costi Ioniță nu a vrut să mai participe la Eurovision și recunoaște că a fost surprins când a văzut că melodia compusă de el, "Zaleilah", a câștigat selecția națională.

"După experiențele din anii trecuți, eu nu mai voiam să particip la Eurovision, nu mai voiam să aud de concursuri cu jurii. Mă resemnasem. Cei de la Mandinga m-au sunat și mi-au spus de preselecție, eu nici măcar nu eram în țară. Ei și-au dorit foarte mult să participe, așa că mi-am dat acordul, în calitate de compozitor al piesei. De data asta am fost foarte detașat. M-am dus totuși la TVR ca să-i susțin pe oamenii cu care lucrez. Dacă artiștii vor să participe la Eurovision, eu ce să fac, să stau în calea fericirii lor?", a povestit Costi pentru Adevărul.

Compozitorul și cântărețul crede că divinitatea a influențat rezultatul din acest an de la selecția națională a Eurovisionului.

"Așa a vrut Dumnezeu! Eu reprezint deja România cu mare drag în lume și asta vom face și la Eurovision. Mandinga poate fi un produs de export de succes", a spus Costi.

Comentează știrea

Andra
13 martie 2012
foto

Ati atasat articolului despre Ionita o fotografie cu o actritaactrita Manuela Harabor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2326 secunde