Diana Dumitrescu a divorțat din cauza Adelei Popescu

979
Diana Dumitrescu a divorțat din cauza Adelei Popescu - dianasiducu-1370949876.jpg
Invidia pare să fie adevăratul motiv al despărțirii actriței Diana Dumitrescu de producătorul Ducu Ion. Mai exact, Diana, al cărei ultim rol a fost unul secundar, în serialul "Pariu cu viața", a strâns frustrări după frustrări, adunând prestațiile tot mai dese ale actriței Adela Popescu, colega ei de la Pro TV. Până la urmă, Diana a izbucnit, reproșându-i lui Ducu că i-ar oferi mai multe roluri unei străine decât propriei soții.

Actrița Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu producătorul Ducu Ion, nimeni altul decât fiul Ruxandrei Ion, considerată mama telenovelelor la români. Evenimentul a avut loc în august 2009, pe când blonda era în mare vogă. Se făcuse remarcată prin rolul principal din "Regina" și filmase pentru o altă telenovelă, difuzată tot la Acasă TV, "Aniela".

Deși nu puțini au fost cei care șușoteau că, odată măritată cu Ducu, Diana va monopoliza toate producțiile postului Acasă TV, lucrurile au stat cu totul altfel. Actrița a mai primit doar un rol negativ în "Iubire și onoare", în 2010, iar apoi unul secundar, în serialul de la Pro Tv "Pariu cu viața", în care a bifat numai două sezoane.

Potrivit unui apropiat al cuplului, din momentul în care blonda a rămas pe tușă, în familia lor au început și certurile. Nu de puține ori, Diana i-a reproșat soțului că nu mai primește roluri principale și că Adela Popescu este mult mai solicitată și mai bine pusă în evidență.

"Ducu a ajuns la capătul răbdării din cauza acestor reproșuri, iar în cuplu a intervenit răceala. Până la despărțire a mai fost un simplu pas", a mai spus respectiva sursă. În ceea ce o privește pe Adela Popescu, aceasta a jucat în toate sezoanele din "Pariu cu viața", în care a avut rolul principal.

Ducu Ion a încercat să salveze însă căsnicia și să-i facă pe plac soției, scoțând chiar un film în care au jucat împreună, "Minte-mă frumos", producție care la sfârșitul lunii martie a primit premiul Gopo pentru "cel mai mare succes la public".

Conform aceleiași surse, Ducu și-a dorit o despărțire amiabilă și a făcut tot posibilul ca viitoarea sa fostă soție să joace din nou în telenovele. Astfel că, din toamnă, Diana va interpreta, la Acasă TV, rolul principal în telenovela "Îngeri pierduți".

Odată ce Diana Dumitrescu și Ducu Ion și-au anunțat divorțul, au apărut și zvonurile potrivit cărora producătorul ar fi fost cel care a călcat strâmb. Mai mult, s-a spus chiar că Ducu și-ar fi înșelat soția cu o actriță din LaLa Band, trupă care a jucat și în "Pariu cu viața", potrivit libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Iunie 2013
Stire din Monden : VLADIMIR PUTIN DIVORȚEAZĂ!
Pagina a fost generata in 1.8695 secunde