Drama lui Florin Călinescu: și-a pierdut aproape toată familia

2457
Drama lui Florin Călinescu:  și-a pierdut aproape toată familia - lucacalinescu-1335360387.jpg
Fiul cel mic al actorului Florin Călinescu, Luca, în vârstă de 24 de ani, și-a luat zilele spânzurându-se, în noaptea de duminică spre luni, în camera unui hotel din Praga. Vestea a căzut ca un trăsnet, șocul fiind de neîndurat pentru Florin Călinescu. Acesta s-a baricadat în casă, devastat de durere, și, în ciuda eforturilor celor din jur, pare să nu se poată aduna ca să se ocupe de repatrierea trupului fiului său, de pregătirile pentru înmormântare și de ceremonia funerară, care nu este exclus să aibă loc duminică, pe 29 aprilie, chiar de ziua lui.

În cursul zilei de ieri, legiștii cehi au realizat autopsia, iar rezultatele preliminare au arătat că nu există nicio urmă de stupefiante sau alcool în corpul tânărului, ceea ce ar putea demonstra că Luca era perfect conștient când a decis să se sinucidă. Trupul tânărului de 24 de ani a fost găsit în camera sa de hotel, din Praga, de către colegii săi de pe platourile de filmare. Mezinul lui Călinescu a ales să se sinucidă prin spânzurare și nici până în acest moment nu se știe dacă a lăsat sau nu un bilet de adio în care să-și explice gestul. Trupul său urmează să fie repatriat după ce poliția va finaliza cercetările, iar familia va primi toate avizele necesare din partea statului ceh.

După ce trupul său va fi repatriat, Luca Călinescu va fi înmormântat spre finalul acestei săp-tămâni. Înmormântarea, care, ca o ironie, nu este exclus să se petreacă duminică, în ziua aniversării lui Florin Călinescu, va avea loc, se pare, la Cimitirul Cernica, în cavoul familiei, unde se odihnește și Anamaria Călinescu, soția actorului.

În șapte ani, Florin Călinescu și-a pierdut aproape toată familia. În martie 2005, Anamaria, soția lui, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. În 2010, la diferență de numai două luni, l-au părăsit și părinții. Acum, Luca și-a încheiat și el socotelile cu viața. Șirul acestor tragedii a început după ce viața îl încercase crunt o dată. În urmă cu mai bine de 25 de ani, Florin Călinescu și-a plâns fiica, primul lui născut, care a încetat din viață la doi ani și jumătate.

(Sursa: cancan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7395 secunde